Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част

<< < (76/87) > >>

gostenka_82:
еми може да попиташ дали за еди каква си бройка ще ти направят все пак някакава отстъпка

ако не - поръчай ги на твоята приятелка и готово

Nataliya:
Цената наистина има значение, но долар и нещо си е 2 лева и нещо, а повечето керамични дреболийки, които тук се продават навсякъде също гонят тази цена. По- скоро оскъпяването ще дойде от доставката.

tatitt:
Първо ще търся нещо такова в България! Ако открия - веднааага ще докладвам!  :P

Иначе сметнах, че със всички разходи доставката на тези пеперудки ще е 200$ за 140 бройки, което е 1.90 - 2 лв за бройка. Мисля че е поносимо! А?  *crazy*

Kiksi:
tatitt, за мен цената си е направо супер, при положение, че керамичните фигурки, от които на мен лично ми се  :! (не искам да обидя никой, въпрос на вкус) държат същите цени, че даже някои са и по-скъпи.
А това е нещо много по-стилно и красиво, пък и една идея по-функционално  ;), така че аз на твое място въобще нямаше да се замисля!  *THUMBS*

krasunkata:
tatitt стискам ти палци да ги намериш тия пеперудки в БГ- страхотни са  :girl_in_love: Относно цената- всичко което можеш да си позволиш е ОК.

Определено има вероятност някой да не разбере че това е подаръче, та както каза  gostenka_82  може да се напише нещо от сорта че се радвате че са ви уважили и сте щастливи да им подарите чрез тази пепрудка част от красотата и магията на вашия ден. Представих си го даже надписано на малка картичка, поставена в малък плик , на който е надписано името на госта и самия плик играе ролята на тейбълка. Подобни малки пликове съм виждала в книжарниците за най малките картички ако се сещаш. Е това е само идея де  :) .

П.П. Извинявам се за  :offtopic: честито за ресторанта  :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница