Сватбените покани - 3 част

<< < (85/89) > >>

Деница Звездица:
Бубка, мисля, че преди време някъде много назад в темата момичетата бяха писали за "Слънчоглед" - магазина с арт-материали, в който имало всичко, но рядко се повтаряло. Това ми идва наум на първо четене, ако се разровиш назад по темата, доста има писано. Май там се споменаваха точно различни видове картон, с най-различни приложения и възможности за писане върху него.
&nbsp; Хайде, нямам търпение вече да показваш модели :bravo:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,6990.0.html#lastPost

http://www.slanchogled.com/ - ето това е сайта на магазина, има и снимки на предлаганите материали.

bubka:
Дени, мерси, мила!
Ти си експресна  *THUMBS*
Сещам се, че са писали мацките за Слънчоглед, не се сещам картон дали има.
И за РАМ се сетих - там видях в сайта, че има панделки - а на мен ще ми трябват.
Мисля да се разходя събота до тях (дано работят, че през седмицата нямам възможност да отида).

Модела, иначе е съвсем семпъл - картона се сгъва, така че се срещат отпред двата края - или по равно, или в отношение 2:1. И вързан с панделка - от онези, които изглеждат като много ситен тюл. Те са твърди и лесно заемат форма - затова ги харесах.
Мисля да е лилава панделата, защото поне за сега - това се очертава нашия цвят.
Довечера ще гледам да покажа примерче.

snezhito:
Цитат на: bubka в октомври 06, 2008, 15:26:09

Момичета, от къде да си взема картон за поканите? Искам сами да си ги направим - измислила съм модела (не че е нещо супер различно, но поне ще са наше дело) - и ми трябва хубав картон. Най-добре от този, които е леко перлен от едната страна и съвсем обикновен от другата за да се печата хубаво там. Попитах в Офис1 и там ми показаха един (имаха само 15 или 20 листа обаче) - цената му беше 80ст на лист. Това добра цена ли е - не мога да преценя, защото не съм търсила до сега такива консумативи? Планирам по 2 покани от 1 лист А4.

80 стотинки е добре. В книжарница Слънчоглед има много интересни картони, но свършват бързо и са по малко бройки. Адреса го има в Гугъл.

bubka:
Това с бройката в наличност наистина май е проблем.
То всъщност аз като се замисля - на мен ми трябват 25-30 листа А4 за поканите. Но ми се искаше да взема повечко - да има и за другите дреболийки от същия картон =]

skylife:
Ами - има картон. Можеш да пробваш и по фирми, които продават. Там  е много по- евтино. Има една в Полиграфическия и още няколко знам. Ще питам милото довечера и ще ти кажа точно кои фирми са и къде бяха. Картон 70х100 см струва лев, лев и нещо. От това ти излизат 9 страници А4. Мисля, че не е зле. Само, че трябва да отидеш на място, за да разгледаш каталозите  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница