Сватбените покани - 3 част
bubka:
skylife, ще съм много благодарна ако ми дадеш координати на такива фирми @}->--
Много ми е важно и да работят уикенда, няма как да отида през седмицата - особено ако са до 18h.
Мерси предварително!
katrin_sl:
В копицентъра до ВИНС-а има картони, формат А4 в най-различни цветове. Мисля, че са по 50 бр. в пакет.
smiling rain:
в магазините за художници има каквито искаш цветове и дебелини картони, много изгодно, но трябва да си ги режеш после с гилотина до необходимия размер. Друга възможност са всички центрове, в които правят визитки и рекламни материали - там също има избор, а могат и да ти ги напечатат преди да ти се наложи да ги режеш картоните. Аз лично си купех картон и фигурален паус от книжарница за художници в Бургас - имаше над 50 вида. Една покана излиза с пауса и панделката под 40ст.
kpacmaBu4ka:
Бубка, РАМ работят в събота, но мисля че само единия им магазин - този до цветната борса. Има разни материали там, повечето обаче са опаковъчни... възможно е да имат и картон.
bubka:
Момичета, благодаря на всички ви за упътванията :)
И на skylife, за адресите на центровете.
Ще видя дали ще мога да се добера до някой от тях в работно време (че той моя е офис е на .....)
Ако не - мисля да подготвя бойна план-програма за събота и да хващам милото да обиколим насам-натам.
Ние, ако ни питаш още кумове не сме избрали, аз бързам покани да правя, ама .... :offtopic:
Навигация
[0] Списък на темите