Сватбените покани - 3 част

<< < (84/89) > >>

kpacmaBu4ka:
Потърси Ш-то на някой от тези бутони: "[" и "]" - обикновенно е там :)

По темата - Ние много искахме нашите покани сами да си ги направим но времето ни притисна, а и открихме перфектните покани и се отказахме:

http://www.inka-bg.com/card.php?id=98 - това са, но наживо изглеждат много по-красиви :)

Все пак вложихме нещо и от себеси - разкрасихме поканите като в отворената мидичка над кормилото залепихме двойни бели панделки със сребрист кант и прозрачно шитирче, а в центъра на кормилото залепихме по едно сребърно сърчице. Тогава не ми дойде наум да ги снимам, но ще го направя и скоро ще кача снимки :)

BeRa:
kpacmaBu4ka  има много хубави моделчета в този сайт..на мен ми допадат тези ...много са сладки

http://www.inka-bg.com/card.php?id=20

Jen_Jen:
Здравейте момичета,

Моите покани са почти готови, сватбата е на 02.11.2008 (неделя), но не намерих никаде подходящ текст за баба.. :-)  :[ Пък аз много си я обичам и искам нещо специално да й дам. Може ли някой да ми помогне с този текст? :-)   @}->--  :girlhide:

kpacmaBu4ka:
Напиши нещо от себе си  *THUMBS* (може да измислиш нещо римувано) Никой шаблон няма да е подходящ. Ние така направихме с нашите покани - първо мислехме да са готови шаблонни, но после се отказахме и си измислихме текста сами. Така гостите (в твоя случай бааб ти) ще усетят че си вложила нещо от себе си в поканата

bubka:
Момичета, от къде да си взема картон за поканите? Искам сами да си ги направим - измислила съм модела (не че е нещо супер различно, но поне ще са наше дело) - и ми трябва хубав картон. Най-добре от този, които е леко перлен от едната страна и съвсем обикновен от другата за да се печата хубаво там. Попитах в Офис1 и там ми показаха един (имаха само 15 или 20 листа обаче) - цената му беше 80ст на лист. Това добра цена ли е - не мога да преценя, защото не съм търсила до сега такива консумативи? Планирам по 2 покани от 1 лист А4.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница