Сватбените покани - 3 част
gucci:
Кикси кажи какво ти трябва и ще ти го купя и пратя до Бургас или ще ти го донеса като идвам при брат ми племенницата ми.И мисли му тогава ако не твориш и не пускаш снимки.
ellie_bellie:
firefly, с две ръце съм за първата и аз! :judges:
Много по-жива ми изглежда и цветовете са толкова свежи!!! :bravo:
firefly:
Момичета, благодаря ви за мненията @}->--
Цитат на: Kiksi в май 30, 2008, 23:15:29
Нещо обаче не схващам, завързани по този начин как се отварят поканите?
Kiksi, телчето минава зад първата "корица" и поканата се отваря без да се развързва панделката.
Боби (мъжът ми) помислил, че паусът на цветята е някакъв боклук останал от бонбони, и го дал на бебчо да си го мачка O_O *YAHOO*
Капризче:
Цитат на: firefly в май 30, 2008, 22:54:31
Привет и от мен!:)
Аз също си пазя поканите от сватбите, на които съм била. Много се надявам и моите гости да оценят труда ми и да не ги хвърлят (поне не веднага след сватбата :) )
Преди малко направих 2 пробни покани:
и имам нужда от вашето мнение. Коя повече ви харесва? На мен първата ми изглежда по-нежна, но пък втората ми се вижда по-свежа (пък и днес си купих 10м от тази оранжева хартия, а не се сещам за какво друго да я ползвам, освен за покани и тейбълки;) ). Утре ще ходя до Слънчоглед, за да търся по-красив бял картон и оранжева химикалка.
И аз съм за първия вариант, много са живи цветовете. Макар че ако сватбата е през есента втората ще е по-подходяща май :) А дали няма да е по-добре ако поканата е малко по-ниска? @}->-- И така е много хубава :)
firefly:
И на мен ми се видя големичка и направих и един по-малък вариант, който ми допадна повече :)
Тепърва ще я доизкусурявам още :) , а после ще покажа и крайния резултат.
Навигация
[0] Списък на темите