Сватбените покани - 3 част
Kiksi:
Цитат на: gostenka_82 в май 30, 2008, 21:54:15
ами аз като се замислих защо не си пазя поканите се сетих, че на всички сватби, на които съм била, а те не са много, никога не съм имала покана
в смисъл, поканата винаги е била устна
gostenka_82 , не е хубаво това с устните покани според мен, аз пък само един път не съм получавала на хартиен носител и сега ме накара да се замисля колко е важно като жест, освен устното уведомяване с цел покана да се изпрати и писмена такава на гостите - като някаква проява на старание в знак на уважение, пък каквато и да била тя, ако ще да е от 0.30 ст. от онези със стандартния текст:
"Сем. еди-кои-си и еди-кои си имат удоволствието да ви поканят на сватбеното тържество на техните деца ...., което ще се проведе еди-къде-си и т.н." и които са предварително напечатани и само са оставени ........точки-точки за попълване на имената и информацията за събитието.
Но дори и такава да е, важен е жестът.
firefly:
Привет и от мен!:)
Аз също си пазя поканите от сватбите, на които съм била. Много се надявам и моите гости да оценят труда ми и да не ги хвърлят (поне не веднага след сватбата :) )
Преди малко направих 2 пробни покани:
и имам нужда от вашето мнение. Коя повече ви харесва? На мен първата ми изглежда по-нежна, но пък втората ми се вижда по-свежа (пък и днес си купих 10м от тази оранжева хартия, а не се сещам за какво друго да я ползвам, освен за покани и тейбълки;) ). Утре ще ходя до Слънчоглед, за да търся по-красив бял картон и оранжева химикалка.
gucci:
аз съм за първата.а пробва ли да обърнеш поканата и да преместиш връвчицата.
Аз не пазя покани пазя сам една която наистина ме впечатли.
Kiksi:
Аз определено съм ЗА първата, макар че и двете ми харесват наистина.
Нещо обаче не схващам, завързани по този начин как се отварят поканите?
:offtopic:Пак да ви кажа, че ви завиждам за тези книжарници "Слънчоглед" и този магазин РАМ, дето ги имате в София и можете да творите на воля благодарение на тях за разлика от мен :(
KlaraFina:
firefly, на мен първата ми харесва много повече. Много ми е свежа с тия китки, аз понеже много харесвам цветя... Това съвсем не означава обаче, че другата не става
Навигация
[0] Списък на темите