Сватбените покани - 3 част

<< < (8/89) > >>

skylife:
firefly успех. Аз пък да ви кажа - голямо раздаване падна в Бургас, голям смех, голямо нещо. Щото някои от хората не знаят, че ще се женим и отиваме при една първа братовчедка на мама и си приказваме, каквото си приказваме (тя беше вече прочела поканата) и в един момент като вика - ма нали на 16.06? Викаме и - Нееееееена 16.08. И тя - найш колко хубаво щях да дойда на 16.06, барната и да викам - айде на сватба.  *crazy* :eager: :eager: После - опитваме се да открием адвоката на мама (той събота и неделя се покрива) и тоз чиляк не вдига и не вдига телефона. И се разбра, че ще ходи вечерта на гости при едни други поканени на сватбата, и ся - ний ша ходим да носим поканата на туй гости. Ама той човечеца не знае и си мисли, че майка за работа го търси. И отиваме ние и викаме (ама той с гръб към нас) - "Добър вечер, ние сме от предаването "Имаш поща"" ХАХАХАХАХАХАХА И той като скокна, ама като ме видя, че съм аз и като прихна да се смее  :bravo: :bravo: Една баба до нас (съседка), дето сме отраснали с внучките и, като заподскача от радост "Милите ми момичета, колко бяхте малки, пораснахте..." Ама се радва ви казвам, подскача... *YAHOO* *YAHOO*

Поне съм доволна, че всички ми харесват поканите. И като разберат, че съм си правила сама всичко без поканите, и правят ЕЕЕЙЙЙЙ такива очи.  O_O Хехехехехе. Мнооого съм доволна.

Капризче:
skylife много готино звучи. Важното е да е весело  *YAHOO* Ние другия уикенд ще раздаваме поканите сигурно. Вчера ни го донесоха от печатницата и в нас сега кипи една творческа работа. Режем мрежи, лепим звезди... Много хубавки стават. Като мине профилактиката ще ви покажа снимки :danceg:

Капризче:
Момичета, да ви покажа нашите покани: http://misskapriss.multiply.com/photos/album/1/Wedding_preparation#7

Това е първата готова и нямах търпение да ви я покажа, а пък нали не  може да се качват снимки, за това с линкче.

Капризче:
Цитат на: KlaraFina в юни 02, 2008, 13:44:11

misskapriss, поканите ви са чудни, честито! Текста се издърпва на страни, нали правилно съм разбрала?

Не, текста си седи така, не се издърпва, просто е напечатан в единия край, а в другия край си е мрежата със звездата  =]

KlaraFina:
 ohmy
че аз какво съм гледала тогава  *crazy*
Значи паканата е доста голяма или само така изглежда.
Както и да е, много ми харесва и е супер оригинална!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница