Сватбените покани - 3 част

<< < (5/89) > >>

gostenka_82:
Цитат на: Kiksi в май 30, 2008, 19:24:37

Аз лично си пазя по-нестандартните покани, просто съм голям Плюшкин по отношение на такива неща. Особено като видя, че някой се е постарал... Възприемам го като малко произведение на икуството.  :bravo:

хей, мила, така ме успокояваш, поне има хора, които ценят труда на другите

аз разпитвах познати и честно да призная само 1 момче ми каза, че си  пази всички покани от сватби, които  е получил

аз се пошегувах с него, че щом е така, за него ще направя езна единствена и униклна, но той ме контрира, че не било честно спрямо другите гости:)

kopche:
Аз утре надписвам поканите и в понеделник ги пращам  *YAHOO*

Капризче:
И ние си пазим поканите от различните сватби. Пазя ги в една кутия и като ги погледна ми става мило. Все пак са от важни събития и хората са се постарали да ги изберат, изпратят и т.н. Подготвени са с много любов и за мен са си ценни. Дано и хората, които ще дойдат на нашата сватба да мислят по същия начин и да си запазят нашите покани  =]

Diavolitsa:
И аз си паза поканите в една кутия за съкровища (от обувки). Даже и една тейбълка си пазим с милото (с нашите имена) и сме ди е наредили на рафта със снимките.

gostenka_82:
Цитат на: Diavolitsa в май 30, 2008, 21:36:47

И аз си паза поканите в една кутия за съкровища (от обувки). Даже и една тейбълка си пазим с милото (с нашите имена) и сме ди е наредили на рафта със снимките.

ами аз като се замислих защо не си пазя поканите се сетих, че на всички сватби, на които съм била, а те не са много, никога не съм имала покана

в смисъл, поканата винаги е била устна

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница