Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:02:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228247 пъти)
tasty
Сватбен ШАМАН
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #210 -:
ноември 06, 2008, 14:07:50 »
В Централ Форум ми поискаха 600 лв, не е ли малко множко като се има в предвид колко време има до сватбата? Както и по 2 лв на всяка ракия или вино
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #211 -:
ноември 06, 2008, 14:08:29 »
Отзиви за ресторант Той и тя
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #212 -:
ноември 06, 2008, 14:34:58 »
На нас в "Централ Форум" ни взеха 500 лв. капаро, но това беше по старите цени, а за алкохола беше 1 лв.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #213 -:
ноември 06, 2008, 16:17:29 »
Много е тъпо това с таксата за внасяне на алкохол и без друго много дерат в цената на кувертите
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #214 -:
ноември 06, 2008, 16:21:43 »
Ами така е, в повече от половината ресторанти има такса за алкохола, а ако няма те удрят с такса сервиз или с нещо друго. Като сложиш и бакшиши, такса за просрочено време след 5-я час и т.н. сумата е солидна. Вие имате достатъчно време, така че най-добре обиколете и преценете добре.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #215 -:
ноември 06, 2008, 16:41:45 »
Дайте идея за ресторанти около 130 човека в София?
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #216 -:
ноември 06, 2008, 18:45:48 »
tasty ако искаш погледни ето тук :
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,6983.0/topicseen.html
поизписала съм доста. може да се разровиш малко и за още подобно инфо по напред. Една съфорумка беше дала координати и на други ресторанти. Е, цените вече ще са различни от посочените, ама все пак е ориентир
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #217 -:
ноември 06, 2008, 20:12:42 »
Цитат на: tasty в ноември 06, 2008, 14:07:50
В Централ Форум ми поискаха 600 лв, не е ли малко множко като се има в предвид колко време има до сватбата? Както и по 2 лв на всяка ракия или вино
Ние бяхме на старите цени в Централ Форум ....тоест те вече бяха по новите,когато се състоя нашата сватба,а именно 27.07.2008,но уговорката беше на старите и всичко си остана и как иначе ....щеше да има
Но като цяло сме много доволни от там ....от храната най-вече(за обслужването,може и по-добре,но то винаги може де
....била съм и на сватби други там,пак бях доволна и затова го избрахме
А относно капарато мисля,че е нормално все пак това е много търсен ресторант и те трябва да си знаят и така се гарантира,че няма да се откажете....все пак може да им се обадят още 10 човека и те да им откажат,а после и вие ....та презастраховат се
«
Последна редакция: ноември 06, 2008, 20:18:32 от Данитка
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #218 -:
ноември 07, 2008, 17:13:32 »
Имало някакъв ресторант в Драгалевци с 300 места някой сеща ли се кой може да бъде?
Активен
iolly_
Ентусиаст
«
Отговор #219 -:
ноември 07, 2008, 21:38:30 »
Аз бих препоръчала хотел Greenville, двата хотела Forum в Хиподрума и на Христо Ботев, също така Continental Plaza на НДК, хотел Вега и други ще се сетя, но от тези мои клиенти са много доволни и като обслужване и като обстановка.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #220 -:
ноември 08, 2008, 11:45:18 »
Цитат на: tasty в ноември 07, 2008, 17:13:32
Имало някакъв ресторант в Драгалевци с 300 места някой сеща ли се кой може да бъде?
Гатанка. Не се сещаме, доста се изписа за ресторанти в темата, поразрови се!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #221 -:
ноември 09, 2008, 22:23:05 »
Цитат на: tasty в ноември 05, 2008, 17:18:43
току що ми казаха, че в парк Хотел Москва нямат дати аз догодина до август
Мои приятели днес са запазили Панорама-та в Парк Хотел Москва за април месец. Имало е доста свободни дати и за месец май и за месеците преди това!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #222 -:
ноември 09, 2008, 22:33:08 »
да, но за юни месец и по специално за 20 юни нямат.....
казаха ми ако искам да си сменя датата
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #223 -:
ноември 09, 2008, 23:07:29 »
Парк-хотел Москва е страхотен избор, само им кажи да искат реновирана стая вместо 'младоженчески' апартамент... не ме питай как ни провалиха първата брачна нощ с тази минавка. Иначе всичко друго е 6!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #224 -:
ноември 10, 2008, 00:25:51 »
В продължение на мнението, което писах в "Свършената и несвършената работа" за ресторант "На върха", горещо подкрепям да се правят сватби на изпитани места. Когато гледах ресторанти за моята сватба, фаворит ми беше ресторанта на "Гранд Хотел София" - нов, красив и изискан. Бяха много коректни към нас, искам да подчертая - говорихме ноември за сватба през май, като запазиха нашата дата и поеха ангажимент да я пазят без капаро до 20 декември, като гарантираха без промяна в цените до сватбата. Е, цените са соленички де, но като знаеш, че няма да се променят - правиш си сметката и толкоз. Проблемите там бяха два - в залите, които предлагат за сватба, има огромни тежки колони, облицовани с дърво, които смаляват и снижават ресторанта, и пречат на всичко. Освен това - амии, имат много висока такса "тапа". Трябва да изровя, но доколкото си спомням, беше 6 евро на бутилка вино и 12 евро на бутилка внесен твърд алкохол. Разбира се, това е много изискан ресторант, не съм сме си мислили, че ще е евтино, но 12 евро на бутилка уиски... плащаш почти двойно... Е това е и целта де, те предлагат един вариант с доплащане 12 евро на гост и се ползва мокър бар (не си спомням дали имаше ограничения за количеството), но не ни допадна...
Една позната се омъжи там и МАЙ имаше някакъв проблем със сервирането на част от допълнителните неща, които бяхо поръчани, но не мога да кажа подробности. С нас бяха коректни, но сватбата ни не беше там...
Ние бяхме в "Скай Плаза" и не че има нужда от особена реклама, но горещо препоръчвам... Управителите са коректни, сервитьорите коректни, и никой няма да ви изяде тортата или ядките. Толкова са опитни, че няма и да разберете, че ви обслужват
) Сериозно
. Всичко им е абсолютно ясно, на практика няма нужда от обяснения - те всичко са виждали. Със съпруга ми се шегуваме, че и тигър да поискат младоженците да се пусне покрай масите - няма проблем
. Разбира се, "Скай Плаза" не е нов и е посрещнал безброй сватби, но поне зная какво правят и няма да ми сервира някой нает вчера, който да се чуди какво да прави между масите... Ресторантът е специализиран в банкети и си личи... Там има една подробност, която ме издразни силно - работят само с една сватбена агенция, която е на дъщерята на арендатора на "Скай Плаза" и "Континентал Плаза" и не допускат други за украса. По принцип не че е проблем, но - поръчваш каквото има в каталога, и туй то, а цените не са ниски... Но каквото направиха, беше много красиво
.
«
Последна редакция: ноември 10, 2008, 00:32:20 от rozovka
»
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15