Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:26:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228202 пъти)

tatitt
Ентусиаст
**
Публикации: 90

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: ноември 10, 2008, 16:12:52 »

Аз също спделям мнението на Розовка за Гранд хотел София - много изискано и красиво място, но доста скъпо.
Колоните са голяям проблем. Бяхме там на сватба наскоро - обслужването беше уникално. Сервитьорите мнооого мили. Всичко супер. Но за всеки ритуал, всички гости стават и се събират около дансинга. Иначе нищо не се вижда. Изненада ме тази грандиозна такса за внесен алкохол.  Oh my ...

Скай Плаза определено не е сред моите фаворити - съгласна съм, че са професионалисти, но обстановката е доста кумунистическа с тези ламперии. И мен също ме дразни факта, че ти натрапват една фирма за украса...

В Централ Форум ми поискаха 600 лв, не е ли малко множко като се има в предвид колко време има до сватбата? Както и по 2 лв на всяка ракия или вино
На нас също ни посискаха 600 лева. Според мен никак не е много, тъй като запазваш залата със сигурност. Аз предпочитам да платя сумата и да съм спокойна. Така или иначе ще ги дам тези пари. А 600 лв на фона на около 5000 лева, които ще им платиш после не са голяма сума.
А таксата от 2 лева е на човек, а не на бутилка вино и ракия. Това е доста по-разумна цена, сравнена с повечето други ресторанти, където таксата е много по-висока и е на бутилка, а не на човек.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #226 -: ноември 10, 2008, 16:27:56 »

Миличка, "грандиозна" е думата - това беше и една от причините, поради които се отказахме. Иначе кувертите не бяха скъпи - имам предвид за ресторант на петзвезден хотел - снощи гледах едни оферти вкъщи и вариантът, който си бяхме харесали, е 28 евро, но имаше и по 22, ако добре си спомням. Обаче като сложиш таксата за внесен алкохол  Oh my ...... хич не ти излиза сметката... Предложиха ни и друг вариант - да се доплати 12 (или 14) евро на гост и алкохолът да е от ресторанта, обаче така излиза безсмислено скъпо... е, може би е вариант ако правиш малка сватба. В "Шератон" ни предложиха подобни варианти - мокър бар срещу такса на човек, много висока "тапа" за внесен алкохол и третото май беше да си купим алкохола от тях на някакви преференциални цени...
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: ноември 12, 2008, 15:11:53 »

Здравейте мили дами. Аз от скоро чета форума и преди няколко дни се регистрирах. Тъй като и на мен ми предстои сватба на 20.06.09 danceg, вчера ходихме и капарирахме ресторанта. Много съм щастлива  yahoo Ние избрахме залата в хотел Сити на Дондуков. Събира до 120 човека и  има доста изгодни условия. Ще видим, защото колкото и хубаво да е едно място  важно е и обслужването. girl_wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: ноември 12, 2008, 15:35:49 »

Какви са условията там Ками?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: ноември 12, 2008, 15:50:00 »

За ресторанта на хотел Сити съм чувала само хубави неща  good И ние проверявахме за нашата сватба там, но за съжаление тогава беше зает.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: ноември 12, 2008, 17:01:34 »

Мнения за Той и тя?
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: ноември 12, 2008, 17:13:32 »

На нас този ресторант ни беше в листата. Ходихме до там Юли месец. Мога само да споделя за обстановката, но не мога да кажа какво е нивото на обслужването.

Една мила госпожа ни посрещна и ни обясни, че куверта е 35лв. (предполагам за другата година ще се увеличил), каза че може да се внесе алкохол, таниците можело да продължат до колкото си пожелаем. Направи ми впечатление, че има нещо като два салона и някой от гостите може да не виждат младоженците. Вън лятото имат изнесени маси, но е далеч от хубава зелена градина. Има хотел над ресторанта, ако искате да настаните гостите - май се казваше "Александър", но не съм много сигурна.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: ноември 12, 2008, 17:34:26 »

Мнения за Той и тя?

Tasty, ти всъщност ходила ли си дотам? Говорила ли си със собствениците? Какви мнения повече - сумати се изписа, ти трябва да си решаваш вече, много хора са писали - основно умерено хубави неща, но и доста минуси има. Зависи какво искаш!!! И малко подлъгват с плюсовете, но аз вече съм ти разказвала "от извора", все пак. Зависи какво искаш и какво очакваш Offtopic
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: ноември 12, 2008, 17:54:00 »

тази вечер ще ходим там с милото утре може да пиша
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: ноември 12, 2008, 17:55:09 »

Ами какво да ти кажа Tasty - куверти от 37 до 59 лв. Няма такса за внесен алкохол, както и за безалкохолни, което го няма на повечето места, на които съм проверявала. Безплатен апартамент за младоженците. Безплатна жива украса по масите и на главната. 50 лв. наем зала след 5я час. Като това не включва бакшиш за сервиза. За друго в момента не се сещам. Обаче има един малък недостатък - декорацията им е в жълто   pardon И нямат друг избор. Понеже си имам и сватбена агентка, която ми е и приятелка, та двете с нея стигнахме до извода, че офертата е изгодна, а и мястото е хубаво. Успех на всички, които все още търсят ресторант.  good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: ноември 12, 2008, 22:30:46 »

Здравейте!
Днес бяхме в Той и Тя, мястото наистина е хубаво, а управителя чичо Аспарух  smile е супер готин човек, предлагат от тях и DJ и оркестър, цените са прилични, има калъфи на столовете и панделки между жълто и златно. Има зала, в която могат да стоят подаръците, както и булката да се вкарва в ред и куп такива готини неща, притеснява ме че е малко надълго разположен, т.е доста е дълъг, а тесен, и както гостите ни са към 130 дали няма    да е тесничко. Храната ще я пробваме в събота може би и тогава ще споделя впечатления
Активен
imladenova81
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #236 -: ноември 15, 2008, 18:20:23 »

...Ние бяхме във Финансист (Министерството на финансите) хареса ни много (или поне доста повече от кокото очаквахме)  good ето и малко снимки за да добиете представа. Вентилацията е добра, цените доста прилични, порциите също  Wink

http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR7127NT5eI/AAAAAAAACSg/kQ4W06UoMuQ/s720/IMG_6773.JPG
http://lh3.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR713dubawI/AAAAAAAACSo/UAnA8rzN2Mw/s720/IMG_6947.JPG
http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR7139CH_HI/AAAAAAAACSw/bhl2l4Vu_GM/s1024/IMG_7055.JPG
http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR714QhRbQI/AAAAAAAACS4/YJLX5B5W6YE/s720/IMG_8110.JPG

...Но ако някой реши да го запазва , те си имат калъфи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си ги поръчвате!! отварят с пъти ресторанта.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: ноември 15, 2008, 19:05:13 »

Здравейте!
Днес бяхме в Той и Тя, мястото наистина е хубаво, а управителя чичо Аспарух  smile е супер готин човек, предлагат от тях и DJ и оркестър, цените са прилични, има калъфи на столовете и панделки между жълто и златно. Има зала, в която могат да стоят подаръците, както и булката да се вкарва в ред и куп такива готини неща, притеснява ме че е малко надълго разположен, т.е доста е дълъг, а тесен, и както гостите ни са към 130 дали няма    да е тесничко. Храната ще я пробваме в събота може би и тогава ще споделя впечатления

Tasty, само да отбележа - чичко Аспарух не е супер готин човек smile Особено след като ви вземе капарото smile А за 130 души е направо супер теснотия, вярвай ми smile А ако техният диджей не го предлагат като екстра, а почти те насилват да го ползваш - иначе си плащаш неустойка - 100лв., за която може и да пропуснат да споменат (говоря в множествено число - и леля Гери да не я забравяме smile ). Има и 150лв. "режийни" -  за евентуални щети. Които също може да си ги добавиш. Украсата е - по мнение и избор на леля ти Гери, независимо колко пъти и споменеше, че НЕ Искаш нещо  и така. Писала съм по-напред в темата - май на 10-11 страница, както и в мойта тема. Но - ти си решаваш, ресторантът е красив и наистина не е сред скъпите куверти.

А, и да знаеш - сега ще пробвате едни блюда като големина, ама на сватбата ще са 2/3 smile ама нейсе 
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
**

« Отговор #238 -: ноември 15, 2008, 21:15:56 »

За 130 човека пробвайте в "Яйцето" Намира се под софийския университет. Само че големия щото те са два ресторанта. Дансинг голям и място колкото искаш.Да се наиграеш на воля.Цените мисля че са добри.Но трябва да се провери. Ресторанта е перфектен за сватби.В никакъв случай не е някъв стол.Доста приличен ресторант ако си наемете и агенция да ви направи украсата ,направо става върхът.Там са ми били едни от най-хубавите сватби.Нищо не ви коства да му хвърлите едно око.На пъпа на София е и е удобен.Може да го видите по всяко време.Други ресторанти от който имам добри впечатления са: "Либекс" в кв."Овча купел" и "Александрия" на летището.Последния не съм го виждал скоро може да са го променили.Но е много красив с едни сепарета като балкони на 1м височина от дансинга. Раздвижен е доста умело. "Либекс"-а е също мн.добър.За пръв път виждам ресторант на който климаичната инталация и вентилациятя да отговарят на нуждите на ресторанта.Лятото като излязох от него за да говоря по телефона за малко и все едно ме вкараха в няква фурна.а вътре въпреки че пушеха 100 човека,дрехите ми не се осъмрдяха на цигари както друг път. Итериора също е доста добър.
« Последна редакция: ноември 15, 2008, 21:37:34 от DJ - Ivo » Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: ноември 15, 2008, 22:45:17 »

...Ние бяхме във Финансист (Министерството на финансите) хареса ни много (или поне доста повече от кокото очаквахме)  good ето и малко снимки за да добиете представа. Вентилацията е добра, цените доста прилични, порциите също  Wink

http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR7127NT5eI/AAAAAAAACSg/kQ4W06UoMuQ/s720/IMG_6773.JPG
http://lh3.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR713dubawI/AAAAAAAACSo/UAnA8rzN2Mw/s720/IMG_6947.JPG
http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR7139CH_HI/AAAAAAAACSw/bhl2l4Vu_GM/s1024/IMG_7055.JPG
http://lh5.ggpht.com/_ugNrdhJ__fA/SR714QhRbQI/AAAAAAAACS4/YJLX5B5W6YE/s720/IMG_8110.JPG

...Но ако някой реши да го запазва , те си имат калъфи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си ги поръчвате!! отварят с пъти ресторанта.

какви са условията там?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: