РЕСТОРАНТИ 3
tsvety_t:
Проверете добре Хедон, струва ме се, че някой назад във форума беше писал за лошото и високомерно отношение там и че няма друг вход за клуба освен през ресторанта, т.е. някакви външни хора постоянно ще минават покрай вас :(
Zahira:
Аз живея близо до въпросния клуб - то всъщност е ресторант-градина плюс дискотека, която така и не ми е ясно къде се помещава, но е в жилищна сграда и наоколо също има доста блокове. Отпред спират само разни мутрагени иначе гледах менюто и не е никак скъпо.
momi4ezateb:
Здравейте,момичета!
Мисля,че бях писала и по-назад в темата,но сега въпросът ми е конкретен.
Някоя от вас може ли да ми даде някакви отзиви за ресторант "Варадеро" (в "Левски Г" ,там където е и басейна).
Ние сме почти решени сватбата да е там,но ни се искаше да знаем нещо повече,ако някой може да сподели ще съм благодарна!
vanessssa:
Цитат на: momi4ezateb в февруари 12, 2009, 19:47:07
Здравейте,момичета!
Мисля,че бях писала и по-назад в темата,но сега въпросът ми е конкретен.
Някоя от вас може ли да ми даде някакви отзиви за ресторант "Варадеро" (в "Левски Г" ,там където е и басейна).
Ние сме почти решени сватбата да е там,но ни се искаше да знаем нещо повече,ако някой може да сподели ще съм благодарна!
Аз съм била там и ресторанта е много голям и хубав. Има и доста голям дансинг и е подходящ за повече хора. Само че не съм информирана за цени! Преди половин година питах за нашата сватба и мисля, че кувертите бяха около 30 лв.
lalence:
Здравейте,
предстои ни организацията на сватбата ни, и ето го първия проблем трябва ни ресторант за 150 човека в Сливен (можем да намалим с 10-15 човека). Ако някой има идея за ресторант, който ще ни събере, много ще ни помогне. Благодаря предварително на всички.
Навигация
[0] Списък на темите