РЕСТОРАНТИ 3

<< < (107/107)

Pachoran:
 "Варадеро" е напълно неподходящ за сватбени тържества. Единственият плюс е мястото за паркиране и близост до центъра на София. Неподходящ е поради:
 1. Близост на жилищни постройки - ограничение в силата на звука и времетраенето на тържеството
 2. Нефункционален интериор - почти 80 % остъклени стени, удължена форма на ресторанта с липса на обособен дансинг
 3. Липса на опит в сватбените тържества - нетрадиционен за сватби ресторант - бавно и мудно настаняване, лошо и ненавременно обслужване, недостатъчна бройка персонал, бавно изпълнение на поръчките от кухнята
 Цена на куверта - ?

snowhite:
Здравейте на всички. На новите булки като мен честито, а на тези с наближаваща сватба им желая спокойствие, то всичко останало ще се нареди  :P

Ще ми се да споделите мнение за няколко ресторанта: Vega (Stara Sofia), Princess - Diamond зала, Metropolitan и Greenville. И най-вече Метрополитан. Това са ми фаворитите засега, знам им офертите, но още не съм ходила. Искам преди да отида, да съм готова с проучването. Затова, много ви моля да споделите добри и лоши печатления от тези места.

Благодаря Ви!

Рени:
Защо не попиташ в ресторанта на хотел Сливен. Мисля, че е достатъчно голям. Пък може да надникнеш и тук при момичетата от Сливен http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14727.0.html те със сигурност ще ти помогнат.

Модератор:
Новата тема РЕСТОРАНТА!!!! ЧАСТ 4

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница