РЕСТОРАНТИ 3
hristi:
здравейте може ли някой да ми каже в sky way сватбата за колко човека максимум може да бъде и дали има голям дансинг,благодаря ви!
ver4ote:
аз лично не съм видяла дансинга и залата като цяло,защото всеки път като ходим има някакви фирмени заседания,но като цяло ресторанта е за 130 човека! :)
tasty:
ние много си го бяхме харесали Скай Лей, а и момичето, което отговаря беше много учтиво. Даже ми звъняха да питат дали да го пазят за нас или се отказваме, но при десетте разговора с момичето просто тя каза, че при повече от 100 човека е тясно, а 130 е невъзможно да се съберат в залата. Около 90 човека трябва да са за да има място за по-голям дансинг. Имам разположение ако някой иска да ми пише ще го пусна
КатиНка:
Момичета, попаднах на възможност за сватба в невероятна градина в София, до 150 места е и съм влюбена направо :girl_in_love: Ето линк - http://www.hedon.bg/gallery.php?page=golf&an=03.jpg
bubka:
Кате, страхотен ресторант, а градината е просто чудесна *THUMBS* И естествено украсена и зелена.
Аз имам един малко :offtopic: въпрос, но защо темата Ресторанти 4 е в тази секция, а не в Организация на сватбата, където са предните части :huh:
Навигация
[0] Списък на темите