Има ли булки от Пловдив?
milenium80:
darmani добре дошла при нас!!! Увеличава се списъка на пловдивските булки, което е прекрасно! Дано да ти бдем от полза :)Успех в подготовката
lilsan/Лили:
Здравей darmani, и добре дошла при нас. Не мисля,ч е има конкретна причина никоя от нас да не е избрала ресторанта на Марица. Аз съм била на сватба там и всичко беше много хубаво и на ниво. *THUMBS* Успех с подготовката! @}->--
ellie_bellie:
darmani, добре дошла и успех с подготовката! @}->--
Аз нямам наблюдения от Марица, защото не съм ходила там, но се доверявам на мнението на другите момичета, които ти казват, че всичко ще е наред. Смело напред и горе главата! *THUMBS*
Докъде си стигнала с другите неща? Стискаме палци и ни дръж в течение. 8P
sanita:
здравейте реших и аз да пиша в този форум предстои ми сватба
и незная към кой ди джей да се обърна от ресторант малък бунарджик ми препоръчаха
DJ Борислав Учиков знае ли някой нещо за него.бил един от най добрите
прочетох всички ваши мнения но за него нищо не пише ако някой знае моля да сподели
благодаря предварително!
roumyana:
здравей sanita, привет при пловдивските булки! Ди Джеите са наистина голям проблем, ние още не сме си избрали също.,За този ДЖ конкретно нищо не съм чувала, оба4е ако е Ди Джея , който по принцип наемат в малкиа бунарджик за празнества и банкети не е много добре според мен, да не кажа зле, но то зависи какво търсиш и как точно искаш да се държи. а и не знам дали говорим за един и същи човек.
Навигация
[0] Списък на темите