Има ли булки от Пловдив?

<< < (118/118)

darmani:
Здравейте бъгещи булки. Много, много благодаря на всички за отговорите и мненията ви.
Аз избрах Марица, защото имаме уж някакви позиции там  :ashamed: и са ни гарантирали специални сервитиори, цена и да ползваме ресторанта без ограничения в часовете. Да се надяваме че ще бъде така. Иначе всичко което пишете е вярно, не се плаща никаква такса за това което ще внесем допълнително, дори и за обличането на столовете не ни искаха пари, но ние решихме да си направим нови.
Иначе за една седмица с подготовката мисля, че съм напред - като се има в предвид, че не съм в Пловдив. Благодарение на вас си избрах фото, имам си вече и видео и ДиДжей. Часове за изнесен ритуал и така.
Май и аз се увлякох в обясненията.  :girlhide:
Благодаря ви още веднъж.

Оля:
milenium80, чувала съм, че във винарна Първенец, бутилките които предлагат могат да са без етикети. Не съм ходила лично да проверя, но и аз мислих тези дни да намеря телефон и да говоря точно за какво става въпрос. Иначе знам, че ако искаш само празни бутилки единственото място е стъкларския, защото примерно винпром Пещера ги взимали от там. (това го научих от една приятелка, която се бракува миналата година и имаше позната в завода)

maria_lakova:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница