Има ли булки от Пловдив?

<< < (115/118) > >>

milenium80:
olgichka за тези парички можеш спокойно да си намериш хубава рокля в Асеновград. *THUMBS*Мисля че има някои магазини,които работят и в неделя

roumyana:
olgichka повечето рокли в Асеновград се движат в диапазона 200-350 лева, но за жалост и видът им отговаря на цените-лоши платове и вси4ки са еднакви,няма нищо по-различно,ужасни са,  но в Пловдив в почти всички магазини има почти същото но на цени 600-800 , дори в един магазин Шик ел роклите бяха наистина ужасни и бяха 1200-1500, в Менделсон са към 800, в един магазин Jaminchocolate има хубави рокли и си разбират от работата,там са към 600 средно.
Най хубави са Принцес според мен, но пък има много ограни4ени модели и трябва по каталог да гледаш, но цените са 1200-1600 а качеството е наистина на светлинни години от вси4ко made in BG.
дано не съм засегнала някой, това е просто моето мнение.
Мисля да посетя и магазините в София и да вида там как е положението.
Едно въпрос4е-напоследък 4увам 4е доста булки ходят до Турциа да си купуват рокли, има ли някой информация, как вървят цените и заслужава лли си?

Bisunka:
Аз моята рокля си я поръчах от Асеновград и цената и наистина е в диапазона 300-500 лв,няма да излезе повече /като включим и аксесоарите към нея- було и чантичка в същия цвят/, но смятам, че качеството и е отлично и изобщо не отстъпва на това на роклите от 800-1500 лв, предлагани в  ателиетата на Mendelson i Miss Match в Пловдив. Не знам, може би е въпрос и на късмет, но според мен главно на обикаляне. Таке че една булка спокойно може да е красиво облечена и за по-малко от 500-600 лв /поне според мен:-)/

darmani:
Здравейте, на всички бъдещи булки от Пловдив. От няколко дни разглеждам форума ви и мога да се похваля, че съм го изчела целия. Вече имам чуството, че познавам някои от вас.  :badgirl: Ние съвсем скоро решихме за датата и просто съм под голямо напрежение, защото не съм от Пловдив, а сватбата ще е там. Моля, добавете ме в списъка с булки - ние сме на 24.08.
Забелязвам, че никоя от вас не е избрала ресторанта на Марица, а ние ще сме там. Има ли някаква причина да не го харесвате или няма от какво да се притеснявам.

roumyana:
darmani , привет и добре дошла при пловдивските булки!!!! Ресторантът на Марица е много добър-голям и хубав, обстановката е луксозна, залата е много голяма. Все пак това е един от добрите хотели в Пловдив и обслужването в големите хотелски ресторанти е на добро ниво. Освен това мисля че кувертът и условията в марица са много добри, ние ходихме там ,когато си избирахме ресторант, но нямаше свободни съботи през август, имаше на 13 септември, но все пак-фатално число  е и решихме да сме другаде. може да се направи много добро разпределение на масите и хората да се чувстват комфортно.
всичко ще е наред, само една забележчица имам, когато ходихме да питаме в ресторанта управителят(или изпълнявашия в момента тази длъжност) играеше на карти с готва4ите на една маса и в общи линии малко ни попретупа и все поглеждаше към масата :) и бързаше да се отърве от нас, това разбира се не епоказателно, но все пак...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница