Има ли булки от Пловдив?
bori:
Страхотна е идеята за благодарствена покана към родителите.Аз обмислям нещо подобно,но да им го кажем в ресторанта и да им дадем написаните благодарности на деня.Сигурно обаче ще съм развълнувана и няма да можем с милото да си кажем думите спокойно на деня и ще трябва да ги прочетем.Но вярвам ще се трогнат!
milenium80:
olgichka нашите кумци бяха в комплекс Русалка и мога да ти кажа от лични наблюдения че се получи една страхотна сватба, въпреки че ресторанта не беше изобщо украсен. Има хубав интериор навън, до басейна станаха страхотни снимки! Не се колебай изобщо. *THUMBS*Единственото за което мога да те предупредя е да внимаваш с персонала, бъди нащрек, защото много си свиват от нещата които внасят младоженците. На кумците ни единия етаж от тортата си го бяха присвоили. Просто внимавай с тези неща, иначе изборът ви никак не е лош.
Kristinka:
Здравейте на всички!И аз съм нова тук:)скоро и на мен ми предстои сватба,все още не съм изпаднала в истерия макар че изобщо не съм започнала с каквито и да е приготовления.Но можете и мен да включите към списъка на пловдивските :girlhide:
Модератор:Писането на кирилица е задължително!!!!
ellie_bellie:
Добре дошла при нас kristinka! 8P
Имаш ли си датичка? :nazdrave:
Kristinka:
Добре заварила ellie_bellie.имам датичка да -23 август..но при нас всичко и много относително защото сме извън БГ и сме съгласни на всичко ,само да е ..ее след 10.. :P
Модератор:Писането на кирилица е задължително!!!!
Навигация
[0] Списък на темите