Има ли булки от Пловдив?

<< < (112/118) > >>

ani4ka1710:
Цитат на: eli_m в април 10, 2008, 09:17:08

Здравейте момичета,
сле 3 седмици сме канени на сватба в Джия Бийч. Може ли да ме ориентирате горе-долу къде е? @}->--

Здравей нашата сватба ще е в този комплекс, разположен е до гребната база точно, но е малко сложно за обяснение така поне на мен де.Като дойдете тук спокойно ще ви го обяснят а ако сте с такси не може да не го знаят.

Оля:
  Здравейте! Пиша за първи път във форума и ми е някак странно. Нашата сватба ще е на 31 август. Проблема ми  е, че вече си резервирахме хотел Русалка, а аз нещо се разколебавам. Само на едно място прочетох мнение за него и то беше ужасно. Истината е, че на мен първоначално въобще не ми хареса, но като го видях осветен и украсен, пък и като попаднахме на вече заета дата от други места... везните наклониха и решихме да го резервираме. Моля пишете ми!

ani4ka1710:
olgichka не се притеснявай всичко ще е ок, и недей да се впечатляваш от различините мнения, докато не си създадеш свои собствени, аз също по едно време се бях стъписала за нашия ресторант, ама в крайна сметка каквото това е, избрали сме го, явно е имало за какво, надявам се че всичко ще е ок.
За Русалка нищо не знам, само знам че и там е с басейнче и предполагам хубава градина, така че ще стане красива сватба.
Успех с подготовката.
и  :good_luck:

MMariana:
olgichka комплекс Русалка е точно до вкъщи, искам да ти кажа че там стават прекрасни сватби, особено ако си направиш и ти украсата. Ако искаш пиши на лични мога да ти помогна с конкретни идеи за ресторанта.

ellie_bellie:
да се похваля - имаме си ангажиран фотограф и доста се успокоих за това.
Друго нищо не съм свършила. За съжаление майка ми е много заета и не и остава време да търчи, иначе има доста неща за доуреждане. Мъжа ми се опитва да организира сватбеното пътешествие с помощ на свекърва ми, но няма кой знае какъв напредък.
Jungle, много ми хареса тази покана за родителите. Аз съм ревлива и почти  :'( докато четях. Не се бях замислила за такива покани, защото ние от тук направихме поканите за гостите извън Б-я, а майка и свекърва ми се грижат за българските. Но е много трогателно. Може да се замисля за нещо такова.
Лек ден желая на всички!  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница