Има ли булки от Пловдив?

<< < (8/118) > >>

Капризче:
Здравейте, и аз съм от Пловдив и сватбата ще е там. Иначе живеем с приятеля ми в София. Събитието ще е чак на 09.08.2008, но реших и аз да се запиша при пловдивските булки от сега. @}->--

Alucinado:
Здравей, и ние се опитваме да организираме от далече :) но сватбата ни е планирана за 02.05.08
Ако можем да помагаме с нещо - само свирни!
;)

Капризче:
Вие ще се ожените на рожденниа ден на моя приятел  :bravo: Готино съвпадение :)

Радвам се че има и други като мен, които са започнали подготовката от по-рано. Ние реално нищо конкретно не подготвяме все още, само събираме инфо и идеи, същинската подгоровка предвиждаме да я започнем към май догодина.  :)

Alucinado:
ние сме планирали да капарираме ресторанта и да запишем дата в гражданското и цъквата до Ноември тази година (така ни посъветваха, защото сме много капризни по отношение на ресторант и едва ли ще можем да маневрираме после, когато повечето хубави дати са заети)

Капризче:
Ние вече резервирахме Джия Бийч за нашата сватба, бях писала за това в темата за ресторантите и мисля че точно ти ми беше отговорила. Управителката на ресторанта ми каза че трябва да си резервираме дата за сватбата в общината 6 месеца по-рано, май и при вас горе долу така се пада, ако ще резервирате ноември. Иначе вие към кой ресторант сте се насочили?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница