ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (13/93) > >>

Капризче:
Арлина много хубавка е станала кошничката :bravo: И другата и тя е много симпатична.

Аз съм в дилема, от къде в София да си купя кошнички, трябват ми 3, не искам да са много големи. Обиколих магазините по 1лв около нас, но нямат. Дайте идея моля ви.

И още 1 въпрос: от къде да си купя тюл цвят шампанско. Обаче магазина или трябва да е в Св. Троица, защото там работя или ако е в центъра да работи до по-късно. Дайте идеи моля, защото до нас има само бял и черен тюл и никакви други цветове.  :\

От друга страна се чудя дали да правя късметчетата с 2 тюла-бял и шампанско или само  бяло и да и сложа панделка по края и да ги завържа със същата панделка. Утре вечер ще се пробвам да направя едно, за да ви покажа какво точно имам предвид.  :)

skylife:
misskааpriss - знам със сигурност 2 магазина, където продават и други цветове тюл. Не знам със 100% сигурност дали има шампанско, защото аз търсих розов, но най- вероятно ще има. Та - единият магазин е на Солунска, където се пресича с Ангел Кънчев (има Джимис на Ангел Кънчев, до пазара Славейков). Там точно на ъгъла има едни магазини за обувки и се образува нещо като "чупка" под терасата на кооперацията. Там отдолу има магазин за платове.

Другият магазин е по Мария Луиза, като тръгнеш от Лъвов мост нагоре за към Халите се пада отляво - един бял магазин, метален (в смисъл,че дограмата му е метална). Магазина е по- близо до Лъвов мост, отколкото до Халите. Надявам се да се ориентира долу- горе.

А за това дали да ползваш два тюла - аз лично ще правя моите късмети така - бял тюл отвътре и розова органза отвън (половината), а другите ще са - розов тюл отвътре и бяла органза отвън. На Alucinado късметите и бяха точно от два тюла - бял и шампанско - и са много готини. Така, че ако искаш - купи си два тюла и виж как стават и ако ти хареса - с два, ако не - с един. Пък и като ти остане тюл, все за нещо ще ти свърши работа. Той тюла не е много скъп, а и не ти трябва много, защото обикновено са с ширина 1.40-1.50 и аз примерно си купувах по 30-40 см.

Успех и да пишеш какво е станало.  ;) *THUMBS*

Gerka:
misskapriss , кошнички има в магазин РАМ до цветната борса .... не е много далече от Св. Троица  *THUMBS*

.... но не са украсени ....просто кошнички - магазина е за цветарски неща по принцип и има и други интересни неща  =]

Арлина:
Цитат на: misskapriss в май 07, 2008, 23:53:26

Арлина много хубавка е станала кошничката :bravo: И другата и тя е много симпатична.

Благодаря @}->--
За кошничките - моите са от магазин Рая, много е близо до Халите, ако искаш ще ти обясня къде, работи събота, но през делничните дни е до 6, на мен ми го затвориха под носа първият път когато ходих :(
Тюл си купих от един магазин за платове на Ботев. Имаха много цветове, но вече не си ги спомням, защото го купих преди месеци. Повечето магазини по Ботев работят в събота, но някой до обяд.
Не знам дали са ти на удобно.

Wienerin:
сладурани, гледам си говорите за кошнички! Аз бях взела украсена (в моите цветове) кошница за подаръчетата под наем от магазина на Мон Амур на Раковска 86, 18 лв. ми струваше наема и имаха различни размери. Моята беше доста голяма и предполагам по-мъничките са по-евтинки  :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница