ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
skylife:
Iзвинявам се за късният отговор - да по 0.20 лв са перата, но зависи каква бройка ти трябва. И да - имат бели.
А за късметчетата - тюлът си е обикновен, а аз им шия мънистата ;-)
Vanilly:
Благодаря за отговорите, не е късно. Аз имам доста време. Това за 0,20 за перце е ок, защото на мен ми трябват около 50 броя за подаръчетата на гостите, а на семейсто по 1, така че няма да е много скъпо. В друга тема съм писала каква е идеята за подаръчета(стихосбирка) и понеже поканите ни са с перца(но тях ще поръчаме, няма сама да ги правя) и искам и подаръчетата да са подобни.Имам още доста време, но нямам търпение да накупя всичко (през Юни) и да почвам с труд и творчествто и аз. Но ми се иска първо да избера роклятя и да видя дали ще е бяла или екрю, за да съобразя и късметчетата и всичко с този цвят. Много ефектно се получава с нашитите мъниста, skylife,и аз ще си ги правя сама и сега ми идва идея за малки перлички някъде по тях...
skylife:
Ами да - с перлички ще е супер. Даже ако си купиш по- ситен тюл или органза може да ги залепиш вместо да ги шиеш *THUMBS*
Арлина:
Аз днес се разсейвах както обикновено когато имам да уча и направих малко нещица за сватбата. Украсих и едната кошница - има я в галерията. Другата обаче се чудя как да украся... Аз май я взех, защото самата кошница ми се стори красива и сега не ми се иска да я "покривам с украса". Може би трябваше да взема две по-обикновени. Украсената ще ми е за късметчетата, а в другата искам да сложа бутониерите когато ги донесат. Последно за тях се спрях на варианта живи цветя за младоженеца, кумувете и родителите. Ще имаме и гривничка за шаферката. Само толкова. Знам, че някой купуват за всички гости или поне за по-голяма част от роднините, но аз не мога да избера, нищо в магазините не ми хареса, а ми се иска кумувете, родителите и шаферката да се отличават от останалие.
kopche:
Арлина, ако кошничките са красиви, можеш да им сложиш само по една панделка, колкото да не са съвсем без хич украса ;)
Навигация
[0] Списък на темите