ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част

<< < (87/93) > >>

branny:
Здравейте момичета. Мойта сага свърши вече - взеха ме  *YAHOO*. Сега вече съм за другите теми - след сватбата...Но ще продължа да помагам и тук с каквото мога, така че който има въпроси да пита. Снимки на по-късен етап, че и аз още ги чакам  :(

-Ади-:
Честито,branny! :bravo: :bravo: :bravo:
Пожелавам ти от днес нататък дните ти като госпожа да са 100 пъти по-щастливи от тези когато си била госпожица!
P.S.И ще чакаме снимки! *YAHOO*

branny:
Благодаря, благодаря! Пожелавам успех на всички предстоящи булки. И не забравяйте да се усмихвате мноооогооо мноооогооо в сватбения ви ден и ще бъдете най-красивите - сигурна съм. Аз искам да благодаря на ужасно много хора, но ще го направя когато излязат снимките, за да видите защо всъщност им благодаря. Иначе би било само суперлативи.

tiholina:
Цитат на: branny в юли 15, 2008, 13:13:40

Здравейте момичета. Мойта сага свърши вече - взеха ме  *YAHOO*. Сега вече съм за другите теми - след сватбата...Но ще продължа да помагам и тук с каквото мога, така че който има въпроси да пита. Снимки на по-късен етап, че и аз още ги чакам  :(

Честито и от мен, много обич, щастие и късмет. :bravo: :wedding: :partytime:и много,много дечица.
Чакаме снимки.

smiling rain:
vasilisa, идеята ти е прекрасна, но доста трудоемка. не знам колко са ти гостите, но как смяташ да транспотираш примерно 60 саксийки? А и после гостите трябва да съумеят да си ги приберат читави до вкъщи. някъде из форума едно момиче беше споделило, че ще подари луковици или май семенца бяха в тюлени торбички, за да си ги засадят после госите като спомен от сватбата. можеш да сложиш луковичка в торбичка с малко листче с послание, че това е луковичка на четирилистна детелина и представлява вашето пожелание за късмет и щастие. Може да вържеш торбичката със златна корда и към нея четирилистна детелина, изрязана от текстилна хартия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница