ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
vasilisa:
Здравейте,момичета :)
Днес се порових в това,което сте писали тук,и докато четях,ми хрумна,че моята тема може да е четирилистната детелинка.Сетих се,че това беше първото,което подарих на бъдещия ми съпруг,а и двете с майка ми сме събрали повече от 200 от тях ;) Чувала съм,че те носят късмет ако се подарят,и си мисля,дали мога да подаря на гостите ни по една детелинка?
И,няма да повярвате!!!Реших да се разходя до един от магазините,за който говорите,за да видя какво имат там.Не го намерих,но това е друг въпрос.На връщане към нас се спрях до едно магазинче за цветя.Там продаваха декоративни четирилистни детелинки в саксия *YAHOO* Веднага си купих една,дано да ми е на късмет!Само не се сетих да питам,след като са луковични цветя,дали мога да си купя достатъчно луковички,и така гостите ми да получат по една хербаризирана и по една в саксия...
Как мислите,дали е осъществимо всичко?
stefanneli:
предполагам писало се е вече, но какъв плат купувате за късметчетата? какви материали ми трябват? пшеницата вътре ли е? вътре освен паричка, пшеница, ориз и бонбони друго слага ли се? предварително се извинявам за въпросите, но наистина нямам време да изчета всичко :star:
svetli:
Нещо ми се побърка нета и ми изчезна поста
бях написала на василиса че идеята със саксийките и детелините ми се струва добра. Мисля, че като цена няма да излезе скъпо, но някой трябва да се потруди да ги посее всичките саксийки и не знам кога е сватбата, но по-рано по-добре, че да порасне нещо до тогава.
vasilisa:
Имам достатъчно време :) Сватбата ще е през април,а и няма да е проблем да ги засея сама,мисля,че е по-уместно саксийките да са по една за семейство,така че ще ми трябват не повече от 25 :clover:.Сега вече мога да започна да избирам и правя и дребните нещица,които отнемат повече време.Май ще се наложи да наблегна на зеленото в различните му нюанси...Дали ще мога да намеря във Варна всичко, необходимо за късметчетата?Къде мога да потърся?Дали е много рано да ги направя сега,защото като наближи деня,ще има много други неща,за които да се мисли?
Помагайте с идеи,моляяя! :HELP:
plamik:
KlaraFina , кошницата на втората снимка повече ми харесва. *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите