Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (13/92) > >>

soksi77:
благодаря ти за информацията Bisunka ще се възползвам от нея

Katy:
Здравей,
има едно студио за красота, което се намира на кръстовището на Източен с Мария Луиза ( от страната на Каменица, до Еврофутбол) дано добре да съм го обяснила   :huh:   та там имат вертикални солариуми(няколко са), днес ходих и съм много доволна. Работят до 21.00 през делничните дни и до 19.00 събота и неделя.

roumyana:
Момичета, някой от вас знае ли къде в Пловдив има готови табелки за маса, на които да пишем имената на гостите. Едно момиче от София си е купило по 5 стотинки едната от книжарница, но тази книжарница няма сайт, а  и тя не можа да ми обясни къде се намира.
Аз първо мислих да си правя сама, ама при положение че се продават и имало всякакви теми и цветове.
Сигурно и в Пловдив трябва да има готови. Ако някой от вас знае или пък си е поръчвал някъде мола да сподели.

ani4ka1710:
мисля че там където продават покани има такива и тейбълки ама тези които аз съмгледала определено не са по 5ст, а над 0,30 така че едва ли мога да помогна много.

bobby:
Здравейте.От два дни чета форума/много е интересен и полезен/и реших и аз да се впиша.Моята сватба ще е на 08.08.2008г в Санкт Петербург. :girl_wink: :girlhide:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница