Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (12/92) > >>

roumyana:
Момичета, вече на много места слагат коса, но скоро гледах сайта на Дима стил и там е обяснено много хубаво, какви са видовете коси, типове на слагане, колко издържат , има и цени, което си е добре , за да може да се ориентира човек и да знае. Аз си мисля да съм на кок, че тая жега с , пусната коса не ми се иска, така че изкусвената коса е  излишна за мен, но пък и по принцип обмислям варианта да си сложа, че не ми е много гъста косата.. Имам няколко приятелки с пришити коси, маи е най добрия вариант, обаче на едната се оказа че е къдрава косата, макар че я купи за права и сега е ужас, трябва постоянноп да изправя.
Относно оркестъра, вече има много добре изглеждащи музиканти, с носии и нецигани.
ellie_bellie на теб ти беше Венци Воща той предлагаше оркестър с българи и носии, сигурна съм че ще ти намери гайдар, той работи и като агенция.
misskapriss не мисля че ще ти откраднат нещо, но чесно казано съм била на 3 сватби с оркестър и колкото да бяха се облекли хората на мен ми стояха потни и гнусни , стоят там в дома ми някакви хора,които не познавам и са неприятни и някак си не си представям сватбата си с присъствието на такива хора, затова и няма да имаме оркестър. Но разбиора се това е само мое мнение и моля другите да не се обиждат. А misskapriss аз мисля че жечка подсигурява хора за всичко , така че ако я питаш съм сигурна че ще помогне.

ellie_bellie:
Сладурани, вие сте направо убийствени! Колко много информация сте ми дали!  ohmy Благодаря ви за всички идеи. Аз трябва да също да се интересувам от тресите, защото тук са много скъпи, 200 лв е поносимо (моя мъж и за толкова ще ми каже, че съм луда, де), за пришиването наистина изглеждало много по-естествено, но поддръжката е много по-скъпа и това трябва да го правя тук.
Руми, и аз си мислех, че не може да няма такива евтини вази. Това ще направя сигурно. Само този уеб сайт, който даваш ме притеснява, че за почти всичко дава "изчерпана наличност". Ще го проверявам.
А за Венци съм малко ядосана, защото майка ми го търсила и той никакъв не се обажда обратно, как може такова нещо!!!!   P-( ... Аз имам доста неща да уточнявам с него, но май няма да е преди да се прибера в Б-я, защото той е под дърво и камък.

roumyana:
Ами Ели Бели съжалявам наистина, аз имам един домашен телефон на Воща, ако искаш ще ти го дам, тя и жена му и сина му се занимават с това, така че те ще те насочат сигурно. аз лично не останах очарована от срещата си с него,  не е това , което търся, малко нахален ми се стори и е от хората,които се опитват да те убедят в тяхното мнение, но пък е професионалист, така че няма защо да се притесняваш.
За цветя си мисля, че около Пловдив има няколко борси и ще намериш нещо по-евтино, а в този сайт, мисля че се актуализира информацията, аз не съм ползвала услугите им, но момичето ,което е ходило е останало с добри впечатления и каза че собственичката била от Пловдив.

soksi77:
здравейте момичета,
може ли да ми помогнете къде има хубав вертикален солариум в Пловдив-по възможност в тракия

Bisunka:
Аз супер се зарибих със солариуми и, не знам конкретно за Тракия, но срещу Фламингото-киното, има едно студио с няколко солариуми- и вертикален имат, на много изгодна цена-50 ст/мин. и изобщо е много готино там, а като се вземеш карта-за 70 мин-30 лв, няма как да не ходиш! 8P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница