Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (14/92) > >>

roumyana:
Ее супер Боби добре дошла при нас, колкото повече булки, толкова по-добре, кажи ти докъде си с подготовката?

lilsan/Лили:
Добре дошла bobby! :bravo: Пожелавам ти много приятни емоции около подготовката на сватбата ти, а ние ще помагаме с каквото можем! *THUMBS*

bobby:
до къде съм с подготовката ли? горе долу съм добре-ресторант,час в дома,фото и видео,диджей са вече запазени.Само имам проблем с поканите-нищо не мога да харесам.И още не сме решили да каним ли някой певец и ако да кой да е.

miminka:
здравейте дами,аз също скоро се омъжвам,на 17.05,почти съм готова,остават някои неща,можете ли да ми кажете някой правил ли е сватба или да е бил на сватба в малкия бунарджик,как протичат там сватбите?някой поръчвал ли е торта с крем брюле?сега това ме терзае,от два дни обикалям сладкарници,но повечето не правят и не искат?вашите торти с какъв пълнеж са?не искам сметана:)

roumyana:
miminka не съм сигурна че съм яла торта с крем брюле, но съм проучила въпроса с тортите.Ето Моите наблюдения:
Неделя: ако поръчаш пететажна излиза 400 лева за 100 4овека, обаче може триетажна за 55 + квадратна за 36 човека за 70 лева.
Там можеш да си избираш точно каква да е тортата от всички налични, иначе стандартно предлагат млечен крем,което май се доближава до твоята идея. Ако искаш друга торта -бяла неделя например се доплаща 6 лева на торта.
Скалата-обясниха ми че има 2 вида торти-сметанова и с мле4ен крем ,цените са 1,50 1,70 на пар4е, питах за торта по избор, да кажем любимата ми Контеса, но не можело, била мн тежка и на повече от два етажа не ставало.
Бътерфлай-казаха ми че може да си занесеш картинка и ти праваят тортата същата, избираш какват о искаш. може тирамису, била най лека, защото там се плаща ан килограм, не можаха да ми кажат колко излиза едно пар4е, но 5-етажна торта излизала между 100 и 200 лева.
проверих и две други  сладкарници Амели (до дома на младоженците) и Светлана(иам 2-3 сладкарници), но и там пар4ето е 1,80, просто не си струва и ако се колебаеш просто Неделя или Скалата.
Бях ходила на сватба, където тортата била от някакъв цех в Тракия до гарата, не се ориентирам добре в този комплекс, но беше мн хубава тортата, не беше сметанова.
Едни познати ми хвалеха Попи мони на шосето за  Коматево май е цеха, били като каталога на скалата и можело пълнеж по избор-не съм, ги опитвала.
Май аз ще се спра на варианта неделя 55-триетажна + 36 квадратна ,еднакви са на външе вид и пар4ето идва 3 лева, ина4е ако е пететажна е 4 лева, което си е малко множко, ако трябва и да доплащаш за специална торта.
Еми дано съм била полезна:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница