Има ли булки от Пловдив? - 2 част
roumyana:
ели, има много магазини за 1 лев, и в тях се предлагат хубави изчистени стъклени вази в различни форми -топки, цилидри и др. и са евтини по 2-3 лева и можеш сама да си направиш украса, иначе жарданиерите за маси са 10 лева поне, а ако наемеш вази с изкуствени цветя пак няма да е евтино. едно момиче от форума ми беше пратило сайта на една борса за цветя и бяха мн евтини цветятат там, така че можеш да поръчаш по интернет цветя, тази фирма даже предлага и големи вази с цветя направо, и мисля че можеш да се договориш, какво точно искаш.
ето го сайта: http://www.fedraaura.com
milenium80:
ellie_bellie наистина си прекрасна! Аз също клоня към вариант без агенции, защото украсата на която съм се спряла е доста семпла и по мое мнение ще се справя и без тях. На мен също ми трябват вази каквито и да са, защото по масите смятам да сложа букети с цветя, може и да са различни. Знам че в цветарските магазини имат цветя брак и ги продават доста евтино, но и сайта който е пратила е доста полезен, благодаря @}->-- само не съм измислила кой ще поставя вазите в деня на сватбата :(
milenium80:
И едно допълнение, утре или другиден ще се срещаме с ркестъра за извеждане на булка, ние също много идкахме да има гайда, така че ellie_bellie ако искаш ще ги попитам за гайдар за ресторанта ;)
Капризче:
Цитат на: milenium80 в май 06, 2008, 11:23:05
И едно допълнение, утре или другиден ще се срещаме с ркестъра за извеждане на булка, ние също много идкахме да има гайда, така че ellie_bellie ако искаш ще ги попитам за гайдар за ресторанта ;)
Можеш ли да дадеш някакви координати на този оркестър и като се видите да дадеш повече инфо за тях. И да ви питам нещо, обаче да не ми се смеете :[ Оркестъра обикновено цигански ли е и ако да не ви ли е страх че няма да откраднат нещо? Сигурно ми е тъп въпроса *crazy* , но просто много се притеснявам да не изчезне нещо от нас. Нали знаете поговорката: За един сватба, за друг брадва. Да не отнесем и сватбата и брадвата :angry:
ellie_bellie :bravo: за изпита. После да се похвалиш с резултата.
А за косите, аз мисля да си купя треса(ако така се казваше де). MMariana ми каза за един магазин където струва 250лв и още един за около 200лв до колкото си спомням. За съжаление тъй като бях болна с нея не можахме да се видим сега докато бях в Пловдив и да ми каже повече, но другия път със сигурност ;)
milenium80:
misskapriss оркестъра го наехме чрез дома на младоженците-платихме 20лв. капаро, остатъка в деня на сватбата. Трима музиканти са, инструментите са гайда, тъпан и акордеон. по принцип от дома предлагат флейта, тъпан и акордеон, но ние държахме на гайдата и затова те ни свързаха с тези музиканти, но доколкото разбрах отдавна не работели вече с тях. довечера като се прибере милото от работа ще ти пратя на лични телефона им, защото той им звъня и го нямам записан. А като се срещнем с тях ще дам повече инфо, обещавам ;) незнам дали е цигански оркестъра, но доколкото си спомням по сватбите на които съм ходила, все е имало по някой от тях. Ако се страхуваш, помоли някой от гостите ти да ги наблюдава, все пак те не си обикалят свободно из къщите на хората, мисля че няма да има проблем.
Навигация
[0] Списък на темите