Има ли булки от Пловдив? - 2 част
ellie_bellie:
Веси, мога ли да те помоля като ходиш пак, ако не забравиш, да питаш за цветовете, които имат. Много ще съм ти благодарна. Прикачвам снимка с косата ми, като може би ще имам малко повече тъмно в нея, отколкото е сега.
vesi1983:
ellie_bellie няма проблем да попитам, но ако нямат, мога да ти кажа, за един салон в Тракия в който могат да ти осигурят всякакви коси и може да не ти ги слагат при тях и да ти правят прическата там, но е по-скъпо-капарото за косата е 350, а наема 30 на ден.
Капризче:
ellie_bellie малко извън темата, но страхотна снимка :bravo: *THUMBS*
roumyana:
даааа ellie_bellie много си хубава ! @}->--
ellie_bellie:
момичета, засрамихте ме... :ashamed:
Благодаря ви!
Веси, мерси много за инфото. Като доиде време, ще говорим пак.
И аз малко :offtopic:, но сега се връщам от много тежък изпит и да се похваля, че съм доволна. Нямам резултат веднага, но се справих *YAHOO*
Между другото, майка е ходила в Меджик Парти да гледа покани и те естествено, са я питали и за всичко друго, но не са били много нахални, може би защото жената се познавала с леля ми... *crazy*. Аз гледах уеб сайта им, но няма почти никаква съществена информация. Аз тотално съм се отказала да ползвам услугите на агенции, има само 2 неща, които бих искала - много ми се ще да имаме някакво изпълнение с гайда в ресторанта.... на мен ми се пълни душата от такова нещо, пък и на няколкото чужденци, които присъстват, ще им е интересно. И сега проувам откаде може да се наеме гайдар. И другото е - за масите в ресторанта - искам да разбера дали някой не дава под наем вази (може да са най-обикновени).... Ако имате идеи, споделяйте. :D
Навигация
[0] Списък на темите