Има ли булки от Пловдив? - 2 част
ani4ka1710:
Ние си го направихме в Писанец, защото работят и почивните дни, т.е мисля че във всяка една лаборатория могат да ви ги направят, само ти взимат кръв и това е.
vanq777:
Да във всички лаборатории става било то частни или към ДКЦ-тата
Bisunka:
Да, мерси за информацията- последно се заверява при личния лекар, това знам със сигурност. Иначе смятам в някоя от лабораториите около ВМИ, защото Писанец знам, че дава често грешни резултати. А още ми изниква въпросът трябва ли да носим ксерокопия на личните карти на кумовете 3-4 дена преди сватбата в ритуалната зала, когато си плащаме окончателно, или само нашите си л.к.носим тогава? И има ли допълнителни такси за фото- и видеозаснемането, което сме наели, при подписването в залата?
milenium80:
bisunka накратко: Медицинските са 4 броя, минава се през психо, после васерман/по принцип писанец не че дава грешни резултати, там просто ти надписват резултатите от изследването без да ги правят, пестят си материали и маркери, но едва ли това трябва да те притесни/, след което отиваш с готовите изследвания и медицински при личния лекар и той върши всичко останало. При плащане на таксата не се изискват личните карти и на свидетелите, само вашите, но в деня на сватбата четиримата трябва да ги носите задължително. Като си платите таксата момичето ви казва в коя стая на втория етаж да се качите и там ви проверяват медицинските, личните карти, декларациите и каквото е нужно. Това е ;) няма допълнителни такси за фото и видео, всичко си се включва в цената
ilina:
Момичета дайте отзиви за комплекс Рачич? :)
Навигация
[0] Списък на темите