Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Bisunka:
Много изчерпателен отговор, благодаря ти много, milenium!Хубаво е да се знаят тези неща навреме, защото по принцип почти всичко трябва да се прави или довършва последните една-две седмици и може най-важното да се изпусне :butterfly:
didipidi:
Мдааа много сте готини,просто всичко знаете,признавам си-невероятни сте *THUMBS*,вчера ходих до личния лекар,точно това да питам.Нооо виждам че сте по изчерпателни и полезни. :butterfly:
milenium80:
За комплекс Рачич нямам много отзиви, ние ходихме да го гледаме, казаха че щяли да правят ремонт, но нещо на мен не ми допадна много в частта как щяха да бъдат подредени гостите- една дъълга маса, но по принцип няма много голям избор за разположение там предвид обстановката.
vanq777:
При нас госпожата, която ще ни бракосъчетава здраве и живот ми каза,че 5 дни преди сватбата трябва да занеса при нея бележка за платена такса, лични карти на младоженците и лични карти на кумовете или по-точно ксерокопия (все пак хората са заети) но мисля че това трябва обезателно да стане няколко дни преди сватбата иначе би се получило доста неудобно за сватбарите?!
Anita81:
За медицинските няма значение къде е направен васермана. Взимат се 4 бланки за медицинско от книжарницата, като двете остават за вас а другите 2 се дават в дома. Минава се васерман, резултата става за 2-3 часа, струва 6 лв на човек. После психо на Пещерско шосе, струва 12 лв на човека и след това заверка при личен лекар. Това е :)
Навигация
[0] Списък на темите