Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (85/92) > >>

ellie_bellie:
Руми, мерси много. Няма да се занимавам с него.
gostenka_82, става въпрос за различен салон, така че този Петко сигурно не е същият  :[. Този се намира в бившия Дом за красота до пешеходния мост.

Bisunka:
Момичета, въпросът ми е за тези,които вече са миналия по този път и за тези, които са се поинтересували вече: Какво включват мед.свидетества за брак и къде смятате да ги изкарате? Знам, че се минава през психодиспансер, което е някъде към хирургиите, и после в лаборатория на частно, ама какво точно освен васерман, не знам, се прави...и накрая заверка от GP-то, доколкото ми е известно. Някой има ли повече инфо? А също и на каква цена са? :)

ani4ka1710:
Купуваш си четири броя медицински за двамата по две. Ние синаправихме първо васерман по 6 лв на човек ни взеха, след това отидохме в психото, да точно до хирургиите, където ни взеха по 12 лв на човек ohmy  за два печата на кръст. За сега е това, но знам че следващата ни крачка е джипито и май това е.

vanq777:
Мда точно това е, нашите медицински от вчера са готови- след кръв и психо се дават за заверка на Личния лекар и  това е:)

Капризче:
Аз мисля медицинските да ги направим седмицата преди сватбата. Тогава съм в отпуска и ще имам време за това. Звънях за васермана да питам за колко време става и ми казаха за 1 ден. А това изследване в кожния диспансер ли се прави?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница