Има ли булки от Пловдив? - 2 част
23:
Millenium, видях, че сватбата ви е била в руския клуб! Ако е възможно би ли ми казала колко беше куверта и дали в искаха допълнително пари за часовте след 12 или всичко приключва в 12 - искаш не искаш!
Благодаря ти преварително! :)
milenium80:
Цитат на: paralax в юли 08, 2008, 13:36:32
Millenium, видях, че сватбата ви е била в руския клуб! Ако е възможно би ли ми казала колко беше куверта и дали в искаха допълнително пари за часовте след 12 или всичко приключва в 12 - искаш не искаш!
Благодаря ти преварително! :)
paralax добре дошла при нас :) Куверта в Руски клуб ни излезе 26 лв., като ние го направихме изцяло храна. договорихме се алкохола и безалкохолното да си ги вкараме само ние, нямаше никакви проблеми с това. горещо ти го препоръчвам ресторанта, справиха се страхотно, всички гости бяха очаровани от храната а за обслужването, нямам думи, ненатрапчиво си вършеха работата сервитьорите, като ги гледам на снимките и те доста са се повеселили с нас :) по принцип до 12.30 е ресторанта, а за всеки час плащаш по 60лв, ние останахме час отгоре, но можеш да останеш колкото си искаш, щом си плащаш, няма да те изгонят тактично/защото го има в някои ресторанти това нещо/. Ако имаш други въпроси питай, успех с подготовката
23:
Millenium, много ти благодаря за информацията! :flower:
roumyana:
Цитат на: ellie_bellie в юли 07, 2008, 22:50:37
Момичета, моля ви, кажете дали някоя е ходила или има отзиви за салон Харем (мисля, че така ми каза майка) - бившия Дом за красота до пешеходния мост. По-специално се интересувам за фризьор на име Петко.
Ели миличка какво да ти кажа, Петко е най-спряганото име в Пловдив последните 2-3 години и всички "гъзари" ходят при него, взима много скъпо и според мен безпри4инно, познавам поне 5 човека дето ходят при него и съм ги виждала като излязат от салона и не им личи, просто досега не съм видяла резултат, а и има един друг момент, знам че много пъти лъже, смисъл записваш си час при него, не си редовен клиент, и после някой друг от неговите фризьори ти прави прическата и се предсатвя за него. но ти си преценяваш
gostenka_82:
roumyana,
точно този Петко ми направи пробната прическа, макар да не съм му редовна клиентка,
казват, че бил много добър, бяха много любезни в салона, но няма как да го сбъркаш, той е единственият мъж, поне в тази смяна;
направи ми впечатление, обаче, че подсригването е 10 лв., даже в София не е толкова;
е, чаках 1 час, заради клиентката преди мен, но за сватбата мисля да съм първа, рано- рано, още към 9-10, като ще предвидя 1 час отгоре, за всеки случай;
моята коса е доста опърничава, трудна за изправяне, подреждане и т.н., но той се справи много добре, виж в галерията ми, ако не си гледала;
ще мога да кажа с точност впечатленията си след датата;
не отричам, че може да си предпочита редовните клиенти, но не мога да кажа, че не работи добре, наистина.
мисля, че салонът се казваше ню вижън, дали е същият Петко??????
Навигация
[0] Списък на темите