Има ли булки от Пловдив? - 2 част
ellie_bellie:
Момичета, моля ви, кажете дали някоя е ходила или има отзиви за салон Харем (мисля, че така ми каза майка) - бившия Дом за красота до пешеходния мост. По-специално се интересувам за фризьор на име Петко.
23:
:new-user:Привет на всички пловдивски булки! :) Аз съм бъдеща булка. *YAHOO* :danceg: Сватбата ни е далече още, мислим за другата година, но това не пречи да разузнавам рани нещица, че то далече, далече, ама ще си дойде като утре! ..и като гледам колко старници са се изписали... O_O започвам да чета, та да влезна в ритъм и да не питам за неща, за които е писано. :)
Това е засега от мен и до скоро! *bye*
Mila_:
paralax :welcome-2: :welcome-2: :welcome-2:
момичета, а на мен ми трябва маникюристка и фризьор в Тракия, защото вечерта преди сдватбата ще съм там, а изобщо нямам представа къде мога да отида :makeup: :MANICURE:
Галюша:
моята фризьорка е в тракия и е много добра ако искаш мога да ти дам координати на лични но по принцип те си ходят и по домовете така че даже и да не е от тракия може да дойде да те направи където и кажеш
Капризче:
Ехооо, здравейте мацки. Как сте? :welcome: на paralax
Аз отдавна не съм се отчитала в темата, но то все не остава време. А и сега нали си имам моя тема, пиша повече там. Ако може изобщо да се нарече повече :[ В галерията съм качила снимки на костюма на младоженеца, на дантелата на роклята, на късметите, халките и не знам още на какво. Можете да видите, ако искате. Аз много си се радвам на нещата *YAHOO* За педикюр нищо не мога да препоръчам за съжаление, както и за фризьор в Тракия. Това е за сега от мен. Целувчици @}->--
Навигация
[0] Списък на темите