Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (82/92) > >>

roumyana:
Момичета кажете къде в Пловдив има свястна педикюристка, моята , от която бях супер доволна-2-3 часа ти отделя и ти прави краката съвършени, вече не работи в салона, а нямам и координати
вчера обиколих 10 места и никъде няма педикюр. най накрая намерих един салон и днес бях. Взеха ми 20 лева и резултата е нулев, краката ми изглеждат зле, все едно аз съм си правила педикюр сама, а и 20 лева малко множко ми се вижда.
така че споделете моля ви, става дума за центъра на Пловдив

didipidi:
roumyana не мога да ти помогна за педикюра.Някой може ли да каже нещо за ресторант Глобус на 6ти септември.Мерси

ani4ka1710:
За р-т Глобус мога да кажа че е хубав ресторант, но мисля че зависи от броя на гостите които предвиждате, ако са по малко ресторанат е подходящ. Приятелка скоро ходи там на сватба, каза че е хубаво но са били много нагъчкани, но те са били до колкото разбрах над 100 човека.

didipidi:
имам още малко време до август но до края на месеца ще трябва да реша.Ще сме 20-тина човека,но явно ще чакам още отзиви и да отида да видя как е.Мерси за отговора ani4ka1710

Bisunka:
За педикюр си спомням, че съм ходила някъде зад Централни хали, но като име на салона не си спомням точно. Останах доволна тогава, но аз по принцип вече съм против педикюра, защото се стимулира образуването на мазоли и избщо втвърдяването по ходилата.Поне майка ми така ме посъветва, а тя е лекар и повече знае при всияки случаи.
тези дни проверявах салоните, които предлагат грим и прическа комплексно и да ви кажа, май ще си отида до нас- салонът се казва Стлиссимо и много хора са доволни от него.По принцип като оферти най-изгодно е в Рилон Центъра- там работя и "Вайълет Перфекшън", и "Фабио салса", като във вторият дори ми казаха, че не взимат пари за пробен грим.....но са ми малко далечко.Иначе в "Принцеса" и "Харем" цените са двойни, но пък може би качеството си струва.
дано съм била на някой полезна, аз продължавам да се оглеждам :girl_wink:.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница