Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (7/92) > >>

vanq777:
В ТЦ Гранд мисля че има магазин долу само за бонбони и такива сладички неща?

Капризче:
Христос Воскресе! Желая ви много здраве, щастие и любов.

Аз съм болна, 2 дни с температура и  :! Голяма гадост! Празниците ги искарвам в леглото. Но както и да е. Дайте идея къде в Пловдив мога да намеря такава мрежа като на снимката. Магазина от който я купих в София не работеше в събота и не можах да взема още, а ми трябва за поканите и тейбълките и още сумати неща.А пък аз ще съм в Пловдив до 5 май и ми се искаше да направя по-голяма част от поканите тези почивни дни. 10x милички  @}->--

sheli:
misskapriss,кажи къде се намира магазина в София.Аз ще ходя в Пловдив в петък и ще мога да ти донеса мрежата.

Капризче:
Цитат на: sheli в април 30, 2008, 18:10:36

misskapriss,кажи къде се намира магазина в София.Аз ще ходя в Пловдив в петък и ще мога да ти донеса мрежата.

sheli мерси много миличка. Магазина е Слънчоглед. Ще ти пиша на лични повече инфо, но не се чувствай ангажирана ако нямаш възможност да отидеш.  @}->-- @}->-- @}->--

ani4ka1710:
Здравейте момичета!
Първо честито на нашата нова пловдивска г-жа. Alucinado честито!
И второ искам да ви питам в Пловдив от къде бих могла да си купя оризова хартия, ама не такава обикновенна едноцветна а примерно нещо нарисувана или озобщо от къде се пазаруват тези работи тук, защото почти се навих и азда си правя поканите, защото харесахме едни но те ми се сториха толкова елементарни за изработка, нежни са нищо особено но пък са по 1.89 не че е скъпо ама... ако намеря хубави материали и аз бих могла да се справя. Помагайте ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница