Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (8/92) > >>

vesi1983:
Здравейте на всички-отдавна не съм писала, защото сме в ремонт, а не остава много до сватбата и нещо започна да ме обзема паниката-намерих си фризьорка-много свястно момиче, но сигурно др.седм.ще си правя пробна прическа и грим-Салона се намира на бул.Руски е, малко е скъпичко, но е пълен и работят много добре.Иначе с повечето неща съм готова на 17.05 ще взема всичко-и роклята и обувките и чантата.Ще ги снимам и ще ги пусна да си кажете мнението.
Пожелавам на всички-успешна подготовка.

roumyana:
Веси ти направо се беше изгубила! :(
много се радвам че всичко е наред при теб и чакаме снимки разбира се, ти в кой магазин си правеше роклята и доволна ли си?
Ако не е тайна кажи цените за гримм и прическа, че аз чувам цени за грим 70 лева и някакси не ми се дават толкова пари.

milenium80:
Е Веси ти направо ни забрави, ама айде, нали си в предсватбена треска-простено ти е :) Пиши моля те за този салон на Руски, да не е "Дива"? Доколкото знам той е нов и предлагат всякакви услуги

vesi1983:
Да за Дива става въпрос-предлагат всичко и козметичката им е много добра-моята  кума ходи там и е много доволна и аз останах само от едно посещение има и ноктопластика и солариум, абе почти всичко. :bravo:

vesi1983:
За грима ми казаха,че към 35-40 лв, а прическата около 60, но аз ще си взимам и коса под наем от там-плащам 200 лв.капаро за косата и 20лв.наем и на др.ден ми връщат капарото-разбира се ако им върна косата ;).а на др.места ми казаха 350-500лв. P-(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница