Има ли булки от Пловдив? - 2 част
dafni85:
Цитат
dafni85, много се радвам, че се присъедини към нас! :offtopic: Моята майка е от Пещера и аз там си изкарах голяма част от деството и много ми е мил този град.
Мила и аз се радвам да видя че има някой свързан с Пещера *YAHOO* *YAHOO* а пък кой знае може да излезнем и познати :girl_wink: :girlhide:
Момичета относно грима мога да ви кажа един салон мен там и прическа и грим ще ми правят,така значи магазина Eurolend на центара та преди този магазин в ляво има една уличка и там е салона /забравих му името на салона :[ :[/ на мен не са ми правили пробна все още,но миналата година на моя приятелка те я правиха и беше супер *THUMBS*ако искате мога да пусна нейни снимки само че на лични :girl_wink: е надявам се да съм била полезна @}->--
Alucinado:
Здравейте, аз си реших проблема с грим и прическа. *YAHOO*
Избрах си салон Каризма - намира се на "Митрополит Панарет" (почти в Стария Град, до Понеделник Пазара).
Салончето е мъничко, но на мен ми е супер близо, а и останах очарована от гримьорката (най-вече). Направи ми пробен грим - без пудра (защото нямаше подходящия нюанс за мен), основа и запечатка и без червило - издържа много време (накрая трябваше да го изтрия), взе ми 15лв за пробен грим.
И фризьорката е много готина. Изтества ми косата обстойно (за да знае в деня на сватбата какво може и какво не може да се прави на моята глава), след като се осведоми за роклята, воала, бижутата и др. необходими неща ми предложи няколко варианта на прическа (е и мен ме пита какво искам, де), избрахме един, направихме "скица" - харесах се, и това ми струваше 10лв. Обема който ми направи пробно, за да се видя издържа цяла вечер.
И в общи линии - това е. Ще видим какво ще направят след една седмица :)
MMariana:
milenium80 рамо винаги давам и инфо за каквото трябва. Тези седмици ми бяха натоварени защото бяха последните ми работни във фирмата и не съм мн активна, но честно да ти кажа смятам за грим да се доверя на Арлет имам в предвид и едно не чак до там известно салонче, но засега не съм ходила на пробен и не съм се ориентирала. Като отида ще пусна инфо, засега толкова :girl_wink:
milenium80:
Браво момичета, много ми помагате @}->--MMariana и аз чух добри отзиви за Арлет. Може би ще направя един пробен там и ще видим какво ще излезе. ALUCINADO чакаме с нетърпение вече да те видим булка!!!А за това салонче за което сподели, направо си работят без пари :bravo:
roumyana:
момичета, аз първоначално не смятах да има подаръчета за гостите. но сега обмилсям идеята да подаря малки бонбониери, в луксозни кутийки.
има ли някой от вас идеи къде в Пловдив може да се намерят такива?
Навигация
[0] Списък на темите