Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (5/92) > >>

ellie_bellie:
Хей, сладурани, аз от доста време не съм писала в тази темичка, но не е имало и за какво  =].
При нас нещата са в застой. Аз съм почти решена за роклята ми, но мисля да действам следващия уикенд. Засега чакаме потвърждение от гостите, които поканихме ние. Българските покани все още не са готови, нашите много яко се мотат там.  :ncnvnk:
dafni85, много се радвам, че се присъедини към нас!  :offtopic: Моята майка е от Пещера и аз там си изкарах голяма част от деството и много ми е мил този град.
А на всички нови булки добре дошли  :partytime:

milenium80:
Момичета какво става с гримъорите в Пловдив? Някой вече да е бил на пробен грим и да сподели? Ако искате ми вярвайте, но това ми е най-големия проблем засега, всичко друго се нарежда, но с грима зациклих. Незнам при кой да отида. Още има време до сватбата, но аз дори и представа си нямам кой е добър. ММариана, нали щеше да дадеш едно рамо? :(

ellie_bellie:
milenium80, моята кума се прибира през юни в България и ми е обещала да прави сондажни проучвания. По принцип една приятелка ни препоръча някакъв салон, в който да ми направят и косата,  и грима. Не знам как му е името, но се намира някъде или на улицата от Новотела към панаира, или в този район и бил доста известен салон. Имат и козметични услуги също. Ако някой  е чувал, да каже. Та идеята беше всичко да си правим там двете и на това разчитам. Май не съм кой знае каква помощ откъм информация.  :scratch:

milenium80:
ellie_bellie благодаря, все пак си е някаква информация.хайде някоя пловдивска булка, която има опит с това да сподели, ние ще чаакаме отговор :)

roumyana:
хахахаах и мойта майка е от Пещера, вижте колко много съвпадения  :bravo:
дааа гримът е голям проблем, и аз не съм избрала още, искам на едно място да ида и за двете, да не се разкарвам насочила съм се към едно две места,които мисля да пробвам, но 1 месец преди сватбата, то е рано още за мен поне, Има много места вече  , в които предлагат комплексни услуги, но вече съм си патила от такива бляскави салони, така че понякога външния вид на мястото лъже. за сега се колебая между Гаро, Арлет и мойта фризьорка, но пък там ще ми трябва отделен гримьор.
Аз не знам Алусинадо нещо се загуби, тя също имаше проблем с грима, а нейната сватба е след няколко дни, така че да видим какво ще сподели тя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница