Има ли булки от Пловдив? - 2 част
kremena91:
благодаря за балзите отговори :bravo: не аз няма да се женя, но просто питам за да мога да съм полезна в организациата на една предстояща сватба. Искам да ви помоля да ми дадете идеи за оригинална и забавна кумова реч / ако може по кратичка/? Също искам да ви попитам на каква цена варвят калафите за столове и каде дават под наем? И последно ще съм ви много благодарна ако ми дадете идеи за украсенита бутилки за различните празници /раждането на детето,сребарна сватба,златна сватба/. Предварително ви благодаря за отговора :) :) ;)
ani4ka1710:
Здравейте на всички нови булки. Добре дошли при нас. Аз да ви се оплача ходих в Раковски в събота и познайте какво, всички халки били на изложение в София, е това ако е късмет, нямаше нито една :'( , е няма нищо другата седмица пак ще се разходим, казаха че във вторник вечерта ще са си там, ама аз най вероятно пак към събота ще отида, инъче работят до 08.00 вечерта всеки ден, само за неделя незнам дали работят.
roumyana:
Много кофти Ани4ка , напразно да се разкарвате. То да ти кажа аз като обиколих всички магазини за халки в Пловдив и установих че всичките ги правят в Раковски и аз мисля да идем там поне да мерим на воля.Обаче понеже постоянно си променям мнението ще изчакам да наближи сватбата, че да не си купя някакви ипосле да харесам други и да съжалявам.
Лесно ли намерихте магазина? Ако можеш дай някакви насоки от къде се минава.
И като ходиш моля те виж какво е работното време и дали работи събота и неделя?
milenium80:
roumyana доста трудно е да се обесни къде е магазина на Сара Трейд, но като пристигнете в Раковски който и да питате ще ви ориентира. ;)
ani4ka1710:
Магазина не е на трудно място, просто ме няма хич по обясненията, като стигнета там ще ви насочат, то инъче раковски са три села обединени, и всъщност май в последниото беше ама не съмсигурна, инъче магазина ми казаха чеработи до 20,00часа всеки ден включително и събота, за неделя не попитах, аз мисля в понеделник да отида, въпреки че е Великден, те там нали са католици и техния Великден мина, така че едва ли ще почиват.
Инъче и аз обиколих в Пловдив магазините, мисля да отида там да пробвам да видя какво имат изложени, защото аз съм харесала един модел който не е техен и ако не харесам нищо мисля от него да поръчвам, но по скоро се надявам на живо да си харесам нещо повече.
Навигация
[0] Списък на темите