Има ли булки от Пловдив? - 2 част

<< < (3/92) > >>

kremena91:
здравейте аз съм кремена от пловдив. Ще можете ли да ми дадете идеи за ресторанти за сватба и да не е много скъпо? :) ;)

milenium80:
kremena91 добре дошла при нас :) За ресторанти,ако прочетеш назад в темичката доста идеи можеш да намериш. За тези ресторанти, за които аз се сещам са: Копчето, Джия Бийч, Интелкооп, Руски клуб, Лайпциг-за тези знам че куверта е в диапазона 25-30лв.Резиденцията също е много хубав ресторант на много прилични цени, но е за по-малко хора.Успех *THUMBS*

gostenka_82:
Момичета,

кажете мненеие за сватба в новотела????

roumyana:
kremena91 здравей при пловдивските булки!!!
има много ресторанти, от които да избираш и между тях има такива с по-евтини куверти, но първо е важно да знаеш колко човека ще е сватбата ви, така ще стесниш кръга на ресторантите.
после в какъв стил искаш да е сватбата-има по изискани, има в битов стил, на мен в дома ми дадаха спидък на 25 ресторанта , в които се прави инесена церемония-по него можеш да се ориентираш, но ако нямаш много претенции има толкова много хубави заведение в Пловдив.
а ние с каквото можем ще помагаме.
gostenka_82 аз съм за сватба в новотела, -всико е много хубаво, обслужването е на ниво, кувертът е 35 минимум, но няма такси за алкохол, а в тази цена се включва и торта.
единствено залите са малко обикновени и са просто като зали, но това е мое мнение,
ина4е всичко друго е на ниво в новотела

dafni85:
Момичета благодаря Ви много сте експедитивни  @}->-- @}->--аз си харесах покани  *YAHOO*
В събота бях в Пловдив уговрих си видеото и фотото *YAHOO* *YAHOO* с агентката ходихме до фризиора и ще може да ми направи мечтаната прическа :danceg: :danceg: незнам но тази жена е съкровище за което много и благодаря че незнам ак щях да се оправя сам сама @}->-- @}->--
Вие как я карате с организацията момичета  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница