Има ли булки от Пловдив? - 2 част
ani4ka1710:
Къде е това Меджик парти?
roumyana:
В меджик парти са просто ужасно нахални, научили са си едни реплики наизуст и ги повтарят.
аз просто влязах да видя роклите и попитах за фотограф какви са условията, почнах да водя разговор с мениджърката,която кактоказах си говорише по сценарий, аз и обясявам каква е визията ми а тя, каквото си знае, което очевидно беше в противоречие с това което аз исках.
казах и към кой Ди джей сме се насочили и че ще му се обадя в близките дни. Тя ми казва ама дайте да му сео обадя аз, аз и казах не , не искам, след малко пак : ама нека да му се обадя, аз категорично и отказах. и в следващия момент както си говорихме тя без да ми каже му се обади на Ди джея от мое име, бях втрештена просто.
разглейдайки албума със сватбени снимки питах кой ги е правил тя каза фотографа, а после ми каза не снимките съм ги правила аз, аз съвместявам 2 длъжности, имаше и разни други неща,които ми направиха лошо впечатление, но както и да е.
никой не искам да ангажирам с моето мнение, просто мразя нахлни хора, аз и затова мисля да не ангажиртам агенция, а всичко да си права сама. а и ми доставя огромно удоволствие.
ellie_bellie:
Руми, това е просто ужасно! Аз съм възмутена! P-(
И аз съм на твоето мнение и също няма да наемам агенция. Цветарката и ние ще си свършим работата. Ще имам доста хора около себе си, които да помогнат и така ще съм най-спокойна и няма да трябва да си играем на полиция.
sposabella:
Срещу църквата Св. Марина има магазин за покани. Разгледах навсякаде , там има най -много избор. :girl_wink:
milenium80:
roumyana и аз съм на същото мнение за Меджик парти. Когато влязохме да разгледаме за покани те ме съсипаха просто. То не беше за Ди Джей, за оркестър, за какво ли не. Аз им обеснявам че вече всичко сме си намерили, но те продължават. Разглеждаме поканите и те ни обесняват тази колко била хубава, онази също, не тази третата си вземете,...накрая побеснях и просто си тръгнахме, въпреки че имаше голям избор на покани, реших че няма оттам да ги вземем, защото мразя такива досадни хора! P-(
Навигация
[0] Списък на темите