Текст за поканите и печатане на поканите!

<< < (9/88) > >>

Alucinado:
ние ги писахме "+ гост" в картичките за потвърждение (като оставихме място да попълнят името на човека, който ще ги придружава), а на пликовете ги адресирахме само до човека, когото каним всъщност.

Но в случаите, когато двойката има значително дълга връзка, дори и да не познаваме другата половинка, задължително изписваме имената и на двамата.

HeYkpoTuMa:
Цитат на: magica1983 в март 11, 2008, 19:18:25

Не се отчайвай,d_petrovska, ще си намериш подходящата за вас покана.И аз обикалях доста, но в крайна сметка си избрах точно от Сватбения салон в Младост.  =] Имат каталог на ИНКА-турски покани (както и повечето по Пиротска),поръчах си ги и за 2 дни ми ги донесоха. А най-хубавото е, че не са скъпи-по 0,90лв. Ето, вижте я,аз много си я харесвам. :girl_wink:

A каква е цената на надписването?

d_petrovska:
HeYkpoTuMa, относно надписването за моите покани планирам да го направя сама. Ще избера поканите, а текста ще напечатам върху паус.
Иначе по принцип не знам колко се оскъпяват с надписването, но едва ли е повече от 20 ст. =]

sheli:
Преди два-три дни ходих до Милениум да си поръчвам поканите.Искам поканите за гостите и кумовете да са с различен текст.Там ми казаха,че няма значение броя на поканите-за един текст е 15лв.Значи за кумовете една покана-3лв/примерно/+15лв.за печатане на текста.

fidelia:
Цитат на: HeYkpoTuMa в март 12, 2008, 18:24:13

A каква е цената на надписването?

Здравей, HeYkpoTuMa!
Когато проверявах за цените на поканите в началото на годината, надписването вървеше около 30 стотинки на покана. Предполагам, че си е все същото към днешна дата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница