Текст за поканите и печатане на поканите!
gingerina:
Здравейте отново. Благодаря на всички за идеите и мненията, които предложиха за моите покани с лалета ;). Ето какво се получи като резултат:
http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=38971&g2_serialNumber=4&g2_GALLERYSID=9aed37ff84e0bf59980c5ef6929459ea
Текстът е отпечатан на картонче, картинката е на паус отгоре и са вързани с панделка. В крайна сметка съм недоволна отпечатания текст, шрифта стои повече на точки, но като се гледа покрито с пауса не е толкова лошо.
Реших да надписвам ръчно имената отгоре като обръщение и много се чудех дали текста да е в ед.число когато поканата е за един човек. Оставих го в крайна сметка в множествено и не ми звучи много добре. Но не ми се занимава да поръчвам наново текстовете.
Milichka:
Искам да попитам.Текста за поканата на родителите трябва ли да е различен от текста за поканата на гостите?! И ако да може ли да дадете някои примерни текстове?!
Alucinado:
Milichka, не е задължително, макар че в много случаи текста на поканите за гости не е подходящ за родителите.
Разгледай тази и старата тема - има доволно много текстове, може и да си харесаш нещо. *THUMBS*
Арлина:
Ние няма да имаме отделен текст - всички ще са с един и същ, но във форума наистина има много варианти за такъв.
ronilaz:
Здравейте,
моге ли да ми помогнете с няколко оригинални текста за поканите :)...може и със стихче
благодаря предварително
Навигация
[0] Списък на темите