Текст за поканите и печатане на поканите!

<< < (8/88) > >>

Zahira:
Към текста на Baba_Marta бих добавила само едно:

Моля да потвърдите присъствието си до....
Иначе е много семпло и изчистено без излишни неща.

hellen:
Това ще е текста на нашите покани. По-семпло не можах да го измисля, но виждам че има и такива които са се справили по-добре от мен. Аз исках да избегна трите имена (прекалено официално ми звучи) както и фразата "и техните родители" - в крайна сметка ние си организираме сватбата, а не родителите, така че само ние си определяме кой ще каним и кой не. Не знам дали не трябваше да напиша кой ще кумува, но така или иначе вече е късно *crazy*

Имаме удоволствието да ви поканим
да споделите с нас щастливите мигове на
сватбеното ни тържество.
То ще се състои на ............ в Ритуалната зала на Община........... от ...........часа.
Светото църковно венчание ще се извърши от ............часа в Църквата.............
Ще се радваме да празнувате с нас от .............часа в Ресторант.....................

Елена и Валентин

fidelia:
Момичета, много хубави идеи и ви поздравявам всички с поканите и текстовете, които сте измислили! :danceg:

На мен ми се върти един въпрос в главата по следния казус: някои от нашите гости - мъже имат отскоро приятелки, които ние не познаваме. Как смятате, че е по-подходящо да адресираме поканите в този случай?

Като примерно "до Петър Петров и неговата любима" (вариант 1) или само до "Петър Петров" и отдолу с някаква подсказка, че поканата е за двама (вариант 2), или пък вариант 3: да питаме за имената на приятелките и да ги включим директно "до Петър Петров и Петранка Петрова". Последното ми се струва малко... как да кажа, прекалено любезно, при условие, че никога не сме се виждали с тези мацки. :huh:

vanillyz:
Здравейте! Понеже снимката на поканата е много голяма не мога да ви я покажа, но мога да ви покажа текста, стихотворението сама го написах. Дано да ви хареса:)

Когато срещнеш Човека...
Когато откриеш Любовта...
Когато пътищата се сливат в една пътека...
Когато му подаряваш света...
Когато истински обичаш...
Когато всичко  е облято в красота...
Когато във вечност му се вричаш...
Тогава...
Бъдете свидетели на нашето „ДА”

Милина Владимирова Райкова
               и
Ивайло Бориславов Йорданов
От свое име и името на своите родители
имат удоволствието да  Ви поканят
             на
 Сватбеното си тържество,
  което ще се състои на
      23 Август 2008г.
Гражданският ритуал ще се състои
 в обредна зала „....”от 17.00 часа.
Светото венчание ще се състои
 в църква „...” от 18.00 часа.
Поздравления ще се приемат в
 ресторант „…” от 19.30 часа
   Кумуват: Ирена и Ангел

блясъчко:
ние ще адресираме поканите до приятелските двойки с малките им имена. но пък знаем имената на всички, въпреки че някои от половинките познаваме бегло. на мен лично ми звучи добре някъде да се напише (на плика примерно) "покана за двама". той човекът естествено че ще доведе приятелката си, а не някой братовчед :))

vanilly, звучи ми много красиво, тържествено и ясно :) браво

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница