Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 16, 2025, 04:54:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как е правилно според вас?
приятелките - 51 (47.7%)
момиченцата - 56 (52.3%)
Общ брой гласове: 107

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка  (Прочетена 214415 пъти)

Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 24, 2007, 10:56:51 »

На първо място в списъка pleasantry за шаферки е мойто чеденце - сестра ми -тя е на 14 - госпожица,така че не върви да е облечена като сладките бонбони в някои от предишните постове, другите 2 шаферки са най-близките ми приятелки- и двете над 20 girl_wink, за сега сме се разбрали ,че не е задължително да са облечени еднакво, и по мое изискване-никакво черно (едната малко се дърпа,но това е положението  danceg )Идеята е и трете да имат поне 1 общ елемент помежду си и с мен,  горе-долу една прическа + цвете в косите, и все пак една цветова гама. Това е  Curtsey
И при нас на първо място е малката ми сестричка-на 14г! :girl_in_love:Тя ще бъде с такава рокличка.15101_324498
Ще имам и мъничка шаферка-на 4год,за която най-вероятно ще вземем рокличка под наем.
И двете ще бъдат в розово!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 24, 2007, 13:35:28 »

Момичета видях на Витошка страхотен магазин с малки шаферски роклички!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 24, 2007, 14:54:47 »

На нашата сватба ще отиват много две такива шаферки  girl_in_love
Сега трябва само да намеря момиченцата.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/skrubol/shaferka/sunflower_fairy_ch_D2002.jpg.html?action=gallery
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 24, 2007, 15:00:35 »

На нашата сватба ще отиват много две такива шаферки  girl_in_love
Сега трябва само да намеря момиченцата.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/skrubol/shaferka/sunflower_fairy_ch_D2002.jpg.html?action=gallery

Наистина, точно като за вас  good
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 27, 2007, 23:40:43 »

anisp , дали ще може да взаимствам идеята? И аз мислех за сестра ми нещо подобно да вземем(или ушием  good) Но и цветът пасва, и всичко - моляяя  blush give_rose
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 30, 2007, 12:10:26 »

Аз ще имам 6 шаферки - всички мои приятелки. Ще бъдат облечени в прекрасни розови рокли с кремави панделки. girl_wink Имат си и прекрасни кошнички от които ще хвърлят листа от рози. А главната шаферка, която е на нашата масе е приятелката на брат ми заедно с него естествено. Еми тях си ги обичам най-много. girl_in_love
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 30, 2007, 12:20:11 »

anisp , дали ще може да взаимствам идеята? И аз мислех за сестра ми нещо подобно да вземем(или ушием  good) Но и цветът пасва, и всичко - моляяя  blush give_rose
Е,иска ли питане?!Разбира се,че може да взаймстваш идеята! Сигурна съм,че роклята ще се хареса много на сестричката ти,защото моята мила сестра е мноооого претенциозна и тази рокля я избра между хиляди други! Каза:"Тази е и точка!" Yes
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 02, 2007, 02:45:35 »

Сестра ми направо  Oh my ...   DANCE като и я показах  DANCE Решен ни е и този проблем good
 anisp , Благодаря ти!  give_rose  Моята е една малка кокона   girl_in_love и май много се притесняваше, че ще я заставя да носи например нещо розово, на жълти точки и зелени обувки  laugh
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 02, 2007, 14:09:14 »

Сестра ми направо  Oh my ...   DANCE като и я показах  DANCE Решен ни е и този проблем good
 anisp , Благодаря ти!  give_rose  Моята е една малка кокона   girl_in_love и май много се притесняваше, че ще я заставя да носи например нещо розово, на жълти точки и зелени обувки  laugh
Сега остава въпросът къде ще се шие и да се намери подходящ плат.

foxy_ladykristi, ти беше от Варна,нали? Ако знаеш някоя шивачка,моля те,кажи!Можем да отидем заедно-нали моделът е бъде един и същ! girl_wink
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #234 -: май 02, 2007, 21:45:43 »

аз се спрях на малки и големи шафери/шаферки
малките са 3 момченца, мойте любими племенници, деца на сестрите ми, страшни сладури

тук третия го експлоатират  laugh

ще имам и една малка непроходила шаферка, но нямам снимки
това са големите шаферки, така ще са 3 на 3 мъже - жени  CHEERS

тук сме на една сватба, аз съм в дясно а до мен са шаферките ми .. едната хвана букета на тази сватба, но аз я предварих  blush
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 11, 2007, 08:12:19 »

Photo-0062Photo-0064Photo-0065Rosistela роклята е божествена,за малката няма да коментирам- тя още повече.Ще бъде страхотна малка шаферка,а ето и моята малка принцеса с рокличката си само че е от България

Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 11, 2007, 08:26:03 »

Bebo_sn,голяма кукла е!
Колко струват рокличките за малките шаферки.За 10-12 годишни,някой,ако знае? crazy
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 11, 2007, 08:54:33 »

Благодаря за милите думи,момичета give_rose
BEBO_SN,благодаря,а твоята принцеска  е като малка балеринка,сладуранка!Тя радва ли се,нетърпелива ли е да е главна шаферка на сватбата ви pullpigtails Моето момиченце,разбира се,още не разбира (това,но не и други неща girl_wink ),но когато й облека рокличката я подръпва тук-там и вика Ауууу smile smile какви ли ще са дживгари на сватбите danceg
Rossistela, роклята е едно малко бижу! Представям си малката кукличка как ще изглежда в нея  girl_in_love ...
А ние още си нямаме рокличка  cray , но аз все се успокоявам, че ще поръчаме от мястото, където аз си избера рокля, за да бъдат подобни... А и като я знам как расте като гъбка   crazy - направо ме е страх да рискувам с рокличка още от сега мисля да я взема максимум месец преди сватбата  Curtsey
seny,вие намерихте ли рокличка за малката писана?!А за теб? Да ни я покажеш,мила Wink Не остана много време и до вашето събитие give_rose

P.S.май имаме две темички за шаферки smile
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 14, 2007, 12:26:59 »

Благодаря ви момичета за милите думи за моята кукла.За 10-12 годишни струва около 100лв най-малко,на моята принцеска е 55лв-готова я купих,но тя е малка и затова е толкова евтина.
Rosistela отначало като видя роклята много си я хареса,но като я облече каза че й боцка и отказа да я облича.Вечерта й пуснах красавицата и звяра ,тя понеже искаше рокля като на какичката,и я навих да я облече-показах я на огледалото и после вече много трудно й я съблякох.Все вика дай да видя булката,не осъзнава какво ще се случва,но пък съм щастлива,че я убедих да я облече  защото незная на сватбата какво щях да я правя ако ми откаже,то още не се е минало,амааааа.......ще видим.Нашата кума работи в магазин втора употреба и мисля от там да купя за братовчедка ми рокля,защото още 100лв. излишни нямам а и тя няма да я облича друг път освен за сватбата.Много хубави рокли има там-изобщо не си личи че са втора употреба
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #239 -: май 15, 2007, 08:42:40 »

Аз ще си имам и малки и големи шаферки. Малките момиченца ще щъкат пред нас и около нас на церемонията, а приятелките ми решиха да си ушият еднакви рокли, така че ще са ми нещо като шаферки и те smile За роклята на малките видях, че има много сладки в Романтика, а за големите шаферки имате ли идея къде да се ушият, така че все пак да не струват колкото една булчинска рокля?
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: