Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 05:45:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как е правилно според вас?
приятелките - 51 (47.7%)
момиченцата - 56 (52.3%)
Общ брой гласове: 107

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка  (Прочетена 205621 пъти)

didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #210 -: април 14, 2007, 20:52:08 »

не мога да преценя колко обемиста е първата, и дали втората има плат/тюл отдолу, за да е разперена полата (т.е. дали ще тежи). Но това сладурче е много усмихнато, та явно и тя е удобна!

Марина, тези обемисти роклички за малки шаферки въобще не тежат. Аз съм разгледала напоследък доста такива, защото още не съм поръчала роклите на моите малки шаферки. На мен също много ми харесват пухкавите роклички, въпреки че моята рокля съвсем не е обемиста, на тях съм решила да им поръчам нещо подобно като предните снимки с по една голяма пандела отзад и рози отпред.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #211 -: април 14, 2007, 20:57:31 »

Разкошни са, много ми харесват! А и мъничките ще се чувстват като принцеси с тези обемисти поли!  Bravo
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 14, 2007, 23:26:37 »

и двете роклички са стахотни. Момиченцето на втората снимка изглежда все едно ще литне. Много е сладурско  girl_wink
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 15, 2007, 01:00:52 »

нашите ще са на по 6 годинки и не става с такива роклички а на мен така ми се искаше Плачещо момиче едно мини бонбонче
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #214 -: април 15, 2007, 01:04:47 »

маслинка, сигурна съм, че има много сладурски роклички и за по-големи момиченца!! Ето например тези:

* girl.jpg (15.56 KB, 240x344 - видяно 333 пъти.)

* girls.jpg (21.07 KB, 122x175 - видяно 3306 пъти.)
« Последна редакция: април 15, 2007, 01:12:12 от Marina » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 15, 2007, 10:10:10 »

нашите ще са на по 6 годинки и не става с такива роклички а на мен така ми се искаше Плачещо момиче едно мини бонбонче

Нашите шаферки бяха точно на тази възраст  бяха с много сладки роклички  girl_in_love
За съжаление ги купуваха отделно и не бяха еднакви, но пак бяха сладки! На предната страница съм качила няколко снимки с тях  girl_wink
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 15, 2007, 11:46:37 »

Нашите шаферки бяха точно на тази възраст  бяха с много сладки роклички  girl_in_love
За съжаление ги купуваха отделно и не бяха еднакви, но пак бяха сладки! На предната страница съм качила няколко снимки с тях  girl_wink
да наистина сладки шаферки.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 15, 2007, 13:24:21 »

и ние ще си имаме 2 по-големи шаферки на 7 и 10 и един много малъл шафер едва на 3 и половина, който ми е много любим. girl_wink
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 15, 2007, 16:39:38 »

да многа са хубави рокличките,ние за съжаление решихме да не купуваме такава рокля и на шаферката ми,достатъчно парички беше моята,та да й вземем и на нея рокля ,която после няма да носи.решихме да й вземем под наем и мисля,че се получи добре(на предната страница има снимки) girl_wink
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #219 -: април 20, 2007, 10:03:21 »

На мен много ми допада идеята за големите шаферки - още повече, че за България това все още е по-рядко срещано (традицията си е западна, както и мното други които навлязоха) и ми се струва, че ще много забавно за гостите- почти никой не е присъствал на тавака сватба и според мен си е атракция  Oh my ... .И мисля мои 3 най-близки приятелки да ми са шаферки, говорих с тях как им се струва идеята и те казаха , че по принцип са съгласни, само едната заяви, че не носи рокли и наистина не мога да си я представи но каза, че има време и ще помисли за варианти.. Но още не сме обсъждали кои, какво ще поеме, как точно ще направим роклите- видях някъде, че не бяха съвсем еднакви и много ми хареса- просто ще има общи детайли и от еднакъв плат, разбира се.. Някакви идеи?
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 20, 2007, 15:03:28 »

Според може да се разберете всички да се облекат в тоалети с еднакъв цвят, а всяка да си прецени дали да е с рокля или нещо друго  girl_wink
Така пак ще се отличват, нищо че няма да са облечени еднакво  good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #221 -: април 20, 2007, 15:32:58 »

И според мен може да се избере един цвят и една и съща материя, а да се направят различни тоалети за шаферките. Тук в САЩ тази идея се използва доста често защото всеки си има различна фигура и понякога е трудно да се нагласи една рокля за няколко момичета. Късмет, pipilota!
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #222 -: април 21, 2007, 13:35:56 »

И аз така мисля, но незнаех, че е разпространено вече. Благодаря за идеите, Мария и didibaby smile
Още повече че ще се отличават и по букетите, които са подобни на булчинския, но по-малки. Е, всичко това е много хубаво, но ще видим как ще се отрази и на бюджета, защото моите идеи край нямат но е въпрос и на финанси  bad
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 24, 2007, 00:31:08 »

На първо място в списъка pleasantry за шаферки е мойто чеденце - сестра ми -тя е на 14 - госпожица,така че не върви да е облечена като сладките бонбони в някои от предишните постове, другите 2 шаферки са най-близките ми приятелки- и двете над 20 girl_wink, за сега сме се разбрали ,че не е задължително да са облечени еднакво, и по мое изискване-никакво черно (едната малко се дърпа,но това е положението  danceg )Идеята е и трете да имат поне 1 общ елемент помежду си и с мен,  горе-долу една прическа + цвете в косите, и все пак една цветова гама. Това е  Curtsey
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 24, 2007, 09:23:59 »

Идеята е и трете да имат поне 1 общ елемент помежду си и с мен,  горе-долу една прическа + цвете в косите, и все пак една цветова гама. Това е  Curtsey
Ами аз си мисля, че това е напълно достатъчно, и пак ще се различават от другите гости, но няма да са еднакви като табуретки pardon
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: