Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:35:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Взимане на булката - 2 част  (Прочетена 195247 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #435 -: юли 26, 2012, 16:25:39 »

На мен кумата ми даде хубава идея къде да скрия обувката. Ще я дам да я напъхат в голям балон, в който ще има и малки балони. Това ще го направя като част от украсата в апартамента.
Обаче ми хрумна и друга щуротия. Ще скрия едната от "резервните" ми обувки. Първоначално ще инструктирам всички да викат "топло и студено" за тази обувка. Когато ми напъха пари, мога да вдигна леко роклята и да кажа, че не е това истинската.  tease И хайде пак - голямото търсене!
Активен
semantika
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #436 -: август 02, 2012, 13:21:23 »

Момичета, когато идват да ви взимат от вас ще имате ли някакви закачки...например някакви табла от рода на "Влизането забранено! Булка без подкуп не се взима!" Или "Булките свършиха-ново зареждане в понеделник!" Някакви такива. И ако да-как ще изглеждат мислили ли сте нещо?
На мен ми се иска да има някакви такива аксесоари към празника, но не съм наясно какво точно....  huhhuh.gif
Активен
Alichka

« Отговор #437 -: август 02, 2012, 16:31:14 »

Момичета, когато идват да ви взимат от вас ще имате ли някакви закачки...например някакви табла от рода на "Влизането забранено! Булка без подкуп не се взима!" Или "Булките свършиха-ново зареждане в понеделник!" Някакви такива. И ако да-как ще изглеждат мислили ли сте нещо?
На мен ми се иска да има някакви такива аксесоари към празника, но не съм наясно какво точно....  huhhuh.gif

Някъде бях видяла табела "На лозето сме, ще се върнем утре"  funnytooth
Активен
kafe
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #438 -: август 02, 2012, 17:03:44 »

Здравейте момичета ! Чета ви от месеци , но не съм писала до сега . Моля за малко помощ  blush Търся примерен текст за приемо-предавателен протокол , който младоженеца да подпише , когато дойде да вземе булката , но не мога да намеря . Изчетох темата , изчетох и голяма част от темите за сватбите на отделните потребители , но не мога да намеря такъв текст . Ако може да ме ориентирате къде има такъв , ще съм много , много благодарна  smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #439 -: август 02, 2012, 17:27:15 »

Аз имах такъв протокол, в Гугъл си намерих стандартните протоколи как са написани и на тази база си съчиних закачка с младоженеца с конкретните условия. Текста е много личен и не съм го публикувала в темата.

Обаче има много сладки снимки с четенето и подписването - един отбор костюмари се взират в текста и четат умислено!

Пусни си фантазията smile
Активен
Alichka

« Отговор #440 -: август 02, 2012, 17:46:52 »

Сега ми хрумна още нещо:
Ако имаш малко шаферче (момченце), можеш да му направиш предварително снимка как е сърдито и гледа лошо. Лепваш снимката и отдолу да пише "Тук охранявам аз! Влизаш на своя отговорност!"  Wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: август 02, 2012, 17:49:14 »

Кафе, вкъщи имам такъв приемо-предавателен протокол откраднат от една съфорумка biggrin Ще го потърся и ще ти го изпратя.
И аз мисля да сложа някакви табели на външната врата и някъде на вътрешните , макар че в суматохата едва ли някой ще ги забележи biggrin

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #442 -: август 02, 2012, 18:08:52 »

kafe, виж сватбата на ДониМ - в албума или в галерията има снимка на протокола и добре се чете.
Активен
kafe
Любопитен
*

« Отговор #443 -: август 02, 2012, 18:14:53 »

Oх , много ви благодаря за бързото съдействие  give_rose miss™ , ще чакам и твоят вариант .
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: август 02, 2012, 18:27:27 »

kafe, виж сватбата на ДониМ - в албума или в галерията има снимка на протокола и добре се чете.
Нейния протокол имам и аз  girl_wink
Активен
kafe
Любопитен
*

« Отговор #445 -: август 02, 2012, 18:36:13 »

Тъкмо и аз го гледах и си изтеглих снимката . Как го разчитате , като му дам увеличение става още по-нечетивен , нито дума не мога да разпозная  girl_impossible
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: август 02, 2012, 19:52:42 »

Заради шрифта може би не го разчиташ , нали тази снимка гледаш http://img411.imageshack.us/img411/5222/53702397.jpg
Утре ще се опитам да го 'препиша', понеже може би и аз ще го ползвам и ще ти го изпратя  blum
Активен
kafe
Любопитен
*

« Отговор #447 -: август 02, 2012, 20:22:34 »

Оооо , miss™ , тази не съм я видяла . Това е съвсем друга работа , тук се чете добре . Хиляди благодарности още веднъж  yahoo , това е което търсех  Bravo Не ми го пращай , ще си го препиша сама , аз гледах съвсем различна снима .
Активен
MaiTe
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #448 -: септември 05, 2012, 11:59:39 »

Момичета, ние също решихме да няма традиционния оркестър при взимането ми. Нямам нищо против народната музика, даже съм се забавлявала много на сватби, на които съм била гост, но просто не е "нашето нещо". Сега мислим вариант за някаква друго озвучаване, защото пък не ми се иска съвсем тихо да мине всичко smile
Освен това си открадвам (с много благодарност) идеята с лимончетата. Много ми допадна, задължително ще го има това "препядствие" smile
А мисля на вратата да сложа надпис "Тук няма булка". И тук е основният ми въпрос: имаме две врати (нали знаете- външна и вътрешна) на входа на апартамента. Искам на едната да има украса от цветя, а на другата- този надпис. Кое сперед вас да се вижда първо и кое- да остане отвътре (дано ме разбрахте, че дръпнах едно обяснение...)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: септември 05, 2012, 13:51:20 »

на мен лично този текст не ми допада, може би нещо по-закачливо...
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: