Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 13:09:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78468 пъти)

Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #135 -: декември 05, 2008, 10:18:34 »

Ами аз да ви кажа... от половин година се мъчехме да си направим бебе.... но не се получаваше... и един ден отивам аз на гинеколог за профилактичен преглед и той ми се радва на изследванията, кара ми се че не съм му казала да вземе мерки за наблюдение, а аз гледам тъпо и питам "АМА ЗА КАКВО?". А доки вика: " МА БОНБОН ТИ НЕ СМЯТАШ ЛИ ОТКОГА ТИ ЗАКЪСНЯВА?", ама аз тц понеже и без това ми е много нередовен... и така бях в София при наще. Прибирам се след 2 дни - не ме питайте как търпях... Посрещна ме на гарата, прибираме се в нас и той както си седи на леглото полузаспал и  се гушкам в него и го питам: " И ТАКА ТАТЕ, КАКВО ПРАВИ ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ?" а той не зацепва и "АМИ КАКВО, СКУЧАХ - СМЯТАЙ ДОРИ ИЗЧИСТИХ ЦЯЛАТА КЪЩА  huhhuh.gif ТОЛКОВА МИ ЛИПСВАШЕ!" funnytooth laugh ROFL А аз продължавам: " ТАКА ЛИ ТАТЕ?" и той: "АМИ Д................... shok Oh my ... crazy АМА ТИ.....?   ДА НЕ БИ....?????? АЗ......", а аз само кимам и се смея  DANCE и после той  Bravo yahoo danceg gu6 Dance CHEERS И така  pardon
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: декември 05, 2008, 12:10:15 »

Ох, всеки път като прочета някоя такава исория и ми става едно такова мило  girl_in_love
Емоцията в момента на съобщаването е изключителна - пожелавам на всеки да я изживее!  good danceg
Активен
ElCe
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #137 -: декември 05, 2008, 12:52:58 »

Здравейте! Наскоро попаднах на този сайт и изключително много му се радвам smile А тази тема е една от любимите ми! Има толкова прекрасни и съкровени моменти, споделени тук, че ... smile
А реших да се регистрирам вече, за да споделя - с моето любимо човече не правим още опити за бебчо, но и не се пазим smile Не сме започнали със сериозните опити, защото мислим, че още не можем да се справим финансово ... Но ... имах сериозни съмнения този месец ... Тестът беше отрицателен, а и ми дойде ден след като направих ... Та, исках да споделя усещането ... мисля, че малко се натъжих ... не сме опитвали сериозно, но въпреки прагматичните спирки мисля, че щях да полудея от радост - любимото човече - също! Та ... мисля, че тотално преосмисляме приоритетите! Стискайте палци smile Искаме ги 5! (Е, не наведнъж де smile )
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 22, 2009, 09:39:29 »

Ехооо,какво е станало с една от любимите ми темички? 8PИма толкова много нови мами,а никоя не е разказала тук как е съобщила на таткото,че ще става баща blum
Ето аз ще разкажа докато не съм забравила tease
Все си мисля,че нашият бебо стана на 06.01.-Богоявление =]Макар че следях подходящия момент го направихме с много любов и почти веднага усетих,че "нещо" в мен расте *INLOVE*Нямах сутрешно повдигане,нямах нервни изблици,нямах болки....Само гърдите ме боляха и ме обзе едно такова слонско спокойствие...Понеже си следях БТ още щом видях,че не спада и на 16-я ден след овулацията разбрах,че чудото е станало,но си мълчах пред милото,че да не се надява напразно :girlhide:Той обаче също е усещал,а и като вижда,че не ми идва....ама и той не смее да пита 8PИ така бях решила да си направя тест на 24.01...Едвам изчаках да излезе сутринта и си направих тест,а той-положителен! *YAHOO*Беше голяма радост и започнах да умувам как да му го съобщя.Тогава съзрях един голям плюшен щъркел,който виси на стойката под телевизора ни в спалнята.Бяхме си го взели за кадем на сватбеното пътешествие от Стразбург именно с надеждата да ни донесе бебче heart
Та направих на принтера набързо едно облаче,което закачих над главата на щъркела с надпис "Явор е виновен" tease,а в крилцето му поставих ярък лист пак с карикатура на бременна с поставения положителен тест в него.Като се прибра нямах търпение да влезе в спалнята и да го види.Зачаках....Въртях се там,обличах се,а нашия се върти около щъркела,ама не... :huh:Накрая тръгнахме да излизаме и аз нарочно скрих дистанционното,та да се наложи да изключи телевизора от копчето и буквално се сблъска с "вестоносеца" и........пак нищо! P-(Тогава вече не издържах и започнах да се смея колко е завеян и как нищо не забелязва и той се зачуди *crazy*После взе да се оглежда да види какво толкова не е забелязал-нямам нова коса,не съм сменила тапетите,телевизорът бил същия tease и.......оп!Взе,че видя и  ohmyБеше много забавен и сантиментален момент...както се смяхме на завеяността му така и ни се насълзиха очите от щастие. :'(Тази новина направи уикенда ни страхотен и така е и до този момент! heart heart heart
А ето и снимки на "вестоносеца" tease:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/?action=gallery
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 26, 2009, 19:14:28 »

Много хубава идея Тони! Хареса ми разказа ти! smile Радвам се, че раздвижи темичката! Хайде мами, пишете, давайте идеи на нас, на които това изживяване все още предстои!!!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 26, 2009, 19:39:33 »

Аз толкова четях тази темичка и толкова се бях вдъхновила да съобща новината по най-невероятния начин...но не стана точно така. Просто бях с разни гинекологични проблеми. Пих хапчета за предизвикване на цикъл, той не ми идваше, звънях да гинеколожката да я питам и тя "абе направи си тест и утре ела"  Oh my ... За мен беше направо невъзможно, защото знам за разни дати и т.н. дето всички знаем. Та бяхме с милото на вън и аз му казах че трябва да си купя тест, правя си теста, чакам си супер спокойна резултата като пак казвам че бах на 99,9999% сигурна че не съм бременна. И отварям теста виждам двете чертички и направо се вцепених, обаче не се издавам и му го давам с думите "ето виж" (едва ли не "видя ли че не съм бременна") . Беше много сладко когато видях как очите му се напълниха със сълзи, скочи от дивана и започна да ме прегръща, аз вече се бях разплакала в момента в който му дадох теста  Wink Та си беше хубаво... Цяла вечер го гледаше и ме питаше коя точно от двете чертички е нашето бебе  blum Но за второто със сигурност ще му приготвя грандиозна изненада  good
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 14, 2009, 11:08:49 »

Не успях да му устроя някаква изненада! Когато видях  двете чертички толкова се развълнувах, че изтичах в спалнята, поразбудих го и му казах:"Имам две чертички на теста. Ще си имаме бебе!" Той нищо не ми каза :(само ме прегърна силно.....докато не звънна алармата за ставане. Wink
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 16, 2009, 16:27:24 »

той беше при мен  smile бяхме се скарали доста и аз не му говорих иии.... излязох да се поуспокоя и отидох до аптеката която е до нас, защото преди това се почувствах странно, прибрах се, той видя теста, изчака да си го направя и после като видяхме и двамата двете чертички ни мина много бързо  smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 16, 2009, 12:27:35 »

Тя изненадата беше че съм бременна, след никви опити  blush общо взето така че ...
Направих тест  PREGQ... появи се втора черта.... телефона и ..."А пък аз правих тест и ... (той сам се досети щом звъня) имам втора чертаааа  yahoo" и така.
Не ми е било въобще до криене и чакане на подходящия изненадващ момент  pardon
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #144 -: септември 16, 2009, 13:09:36 »

smile На мен пък ми беше точно обратното - да крия и да изчакам.

Бях си решила, че няма да пиша тук как съм споделила с нашия татко радостната новина, защото смятам, че това си е доста личен и интимен момент, но все пак не пречи в общи линии да очертая сюжета....

Имах тест и рано сутринта станах първа – при нас това е вечния спор – кой да стане първи и обикновено „губи” този, който си е предвидил повече процедури в банята. Интересно, тази сутрин нямах нищо против да съм аз.
Направих си теста и беше положителен. След това прикрих всички следи от теста, а него прибрах. Реших, че ще кажа на партньора си след работа и си оставих този ден само за себе си, да си се нарадвам, да свикна с идеята и т.н.
Няма да обяснявам за пеперудите, които ми играеха в корема цял ден.... В обедната почивка купих малка картичка с бебешки мотиви, надписах я с послание за него. Когато се чухме през деня му казах, че моя ден е много успешен на работа (което наистина си беше така) и по случая му предложих да седнем в наше любимо заведение след това. Имах план да издебна някоя от сервитьорките по път за wc, да й дам плика с картичката и да я помоля да го донесе със сметката. Даже си бях приготвила и бакшиш...
Да, обаче, когато седнахме се оказа, че има твърде много хора и е доста шумно.... а той беше кисел и гладен – изобщо неподходящ момент  NO За това веднага планът беше сменен. Вечеряхме и си тръгнахме към колата. Той ми отвори вратата и докато заобикаляше колата, за да си седне на мястото, аз тупнах пликчето на седалката. Той отвори, видя го, малко се зачуди. Взе го, седна и затвори вратата. Пита ме какво е и докато кажа, си го отвори сам. То аз и не можех много да говоря – развълнувах се доста, а уж бях супер на положение (глупости). Разбра посланието и „Ама наистина ли?”.... Аз само кимам, после прегръдки, целувки..... И след 5-10 мин. ми казва: „А сега? Как ще карам?...”, а аз вече много уверена: „Ами как – внимателно!”  blum
« Последна редакция: септември 16, 2009, 16:00:00 от cherry_tea » Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 16, 2009, 15:24:13 »

аз винаги съм си представяла че като забременея,ще измисля нещо много оригинално с което да съобщя на милото,ама нъц  nea.Той си знаеше,че ми закъснява  =]и аз му показх теста с двете чертички и той моля ви се ме пита"ама какво означават двете черти-положителен или отрицателен?" beating
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 16, 2009, 15:34:26 »

аз винаги съм си представяла че като забременея,ще измисля нещо много оригинално с което да съобщя на милото,ама нъц  nea.Той си знаеше,че ми закъснява  =]и аз му показх теста с двете чертички и той моля ви се ме пита"ама какво означават двете черти-положителен или отрицателен?" beating
и при мен имаше същия въпрос pardon
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: септември 16, 2009, 15:38:08 »

smile На мен пък ми беше точно обратното на настроението ти, Вер.
Оооо де да беше ди настроение мила, настроението беше на 10000 % горещо, не е до това а до ситуация. Много интересно си му казала  Bravo
maslinka аз съм желание и дори план, но както казах до ситуация е give_rose
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #148 -: септември 16, 2009, 15:55:29 »

smile Грешка при израза ми, Вери (даже си оправих поста, да няма заблуждения  smile )- "обратното" беше насочено към момента с криенето и изчакването, но както казваш си е до ситуация. А че и при теб настроението е било 10000% горещо, съм сигурна.  Wink
« Последна редакция: септември 16, 2009, 16:01:46 от cherry_tea » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 16, 2009, 15:56:21 »

Offtopic Offtopic Offtopic
Чери, хихихии -разбрах те аз  good, това имам впредвид че от ситуацията зависи поднасянето на новината.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: