Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 04, 2025, 04:11:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78549 пъти)

atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 17, 2009, 12:51:32 »

здравейте и от мен

на мен още ни ме се е налагало да съобщавам тази новина, но винаги съм си представяла, че ще съобщя горе долу като cherry_tea. в смисъл мислила съм си да купя бебешки терлъчки и някаква блузка примерно, да ги опаковам, да изчакам подходящ момент и при някаква романтична обстановка да му дам подаръка. но за съжаление съм повече от сигурна, че няма да стане точно така...
предполагам, че в този момент на вълнение или ще се изпусна или той сам ще разбере...
но може пък и да успея  pardon
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #151 -: октомври 21, 2009, 16:25:59 »

Да взема и аз да кажа  така и така днес се отплеснах  да пиша.И аз както всички исках да е тайна и да го изненадам тати,но........ не станааааааааааа.И ние една година пробвахме и всеки месец разочарование.Накрая си взех тест за овулация и в дните когато трябваше правехме каквото трябва и от тогава усещах вътрешно че този път ще стана член на бременните.Изчаках до датата  на която беше ми дошло предния месец  макар че при мин и стриктно и ми идва 5-6 дни преди датата,но реших да изчакам все пак.Не ме питайте какво ми беше защото аз просто усещах и знаех че съм бременна но все пак.В деня в кото трябваше да си правя теста нашия тати бише дежурен на работа и уж щях да го правя теста сама и да има изненада аз го изчаках вечерта да си дойде да хапне и го направихме заедно.резултатът беше  yahoo  danceg  Dance И двамата бяхме сигурни защото при мен няма закъснения и аномалии но когато видиш двете чертички ти става едно такова знаете как е не може да се опише с думи.
Активен
Godiva
Любопитен
*
Публикации: 30

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #152 -: октомври 25, 2009, 11:37:40 »

Сложих теста в плик , залепих картичка отпред на плика а послането на картичката е blush

" Здрасти тате , изпращам ти поздрави от едно прекрасно и топло местенце . За сега се наслаждавам на сладък сън , успокояван от топлия глас на мама. Ще ме чакаш да си дойда след 9 месеца , нали ? "

Само да кажа , че идеята не е моя . Взета е от един сайт .  blush
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #153 -: октомври 25, 2009, 12:33:49 »

" Здрасти тате , изпращам ти поздрави от едно прекрасно и топло местенце . За сега се наслаждавам на сладък сън , успокояван от топлия глас на мама. Ще ме чакаш да си дойда след 9 месеца , нали ? "

good Интересно! А каква беше реакцията на таткото?
Активен
Godiva
Любопитен
*

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #154 -: октомври 25, 2009, 13:21:53 »

Усмихна се, гушна ме и каза " Ще си имаме бебе"  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #155 -: октомври 25, 2009, 14:28:59 »

Godiva, от кой сайт е взета идеята ?  blush Може би има и други идеи там....
Активен
Godiva
Любопитен
*

Любима на двама мъже ;)

« Отговор #156 -: октомври 25, 2009, 15:34:05 »

Offtopic  Беше много отдавна всичко бях копирала на уорд файл. Ако се сетя ще пусна линк .

Сори офа
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: октомври 26, 2009, 18:27:31 »

Появих се сутринта в 7, в неделя, нахилена като тиква и с теста в ръка....да му кажа"Добро утро, татенце!"  smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: октомври 28, 2009, 11:01:16 »

здравейте и от мен

на мен още ни ме се е налагало да съобщавам тази новина, но винаги съм си представяла, че ще съобщя горе долу като cherry_tea. в смисъл мислила съм си да купя бебешки терлъчки и някаква блузка примерно, да ги опаковам, да изчакам подходящ момент и при някаква романтична обстановка да му дам подаръка. но за съжаление съм повече от сигурна, че няма да стане точно така...
предполагам, че в този момент на вълнение или ще се изпусна или той сам ще разбере...
но може пък и да успея  pardon
И аз като теб съм си мислила доста пъти какво да направя, като му дойде времето за такава новина и много ми се иска да направя някаква изненада. Харесва ми писъмцето на Годива, много сладко. Харесва ми и този на Чери. Аз даже съм си мислила да го направя с 4-5 пликчета, като всяко е с упътване към другото и в последното да е скрита новината. Дори тези дни като ми закъсня и тази вътрешна надежда ме накара да се замисля за някаква подготовка, но не и предварителна. Еххх, остана за друг път.
Колко хубава тема. Много интересна. Като му дойде времето, пак ще отворя да почета и да си открадна някоя идейка  good
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #159 -: ноември 02, 2009, 21:05:54 »

Хайде и аз да споделя как съобщих радостта!Бяхме на гости на родителите ни и ми закъсняваше с около 10 дни!На 2 ден от гостуването ни се събудих рано и си казах "Аз защо да не си направя един тест? pardon"Взех теста отидох и си напрвих. :PREGQ:Макр че го исках с цялото си сърце,не вярвах че е станало защото това беше точно след 1 месец опити!И минаха повече от  5 мин,отивам аз и какво да видя :pqz:Положителен!!!!! yahoo danceg :bravo:Съърцето ми се разтуптя и въпреки всички мои плнувани начини за нои изнендващо поднасяне на новината на бъдещия татко не издържах и минута!Отидох при него,гушнах се в леглото където той спинкше и му прошепнах "Мило ще ставаш тати"
Той милия се събуди и ме гушка и докосваше с такава нежност коремчето ми!А през целия ден беше с една такава доволна и щастлива усмвка! heart
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 24, 2010, 04:01:55 »

Аз имах намерение, ако забременея около датата на годишнина от сватбата , да му направя изненада, но уви не стана така, както бях планувала.
Може би седмица преди да разбера ,че съм бременна, бях станала много раздразнителна. Малки , незначителни неща ме дразнеха. Даже на няколко пъти вдигах скандал (нещо нетипично за мен, но тогава не направих връзката). Един ден Крис ме попита, дали случайно не съм бременна, аз казах, че не съм , защото си бях правила предварително два теста и те бяха отрицателни. Да не говорим ,че беше минал само месец . от както бяхме влезли в експерименталната програма и много не ми се вярваше ,че се е получило веднага. Два дни преди да си направя повторен тест пак бях вдигнала скандал за някаква глупост и реших ,че няма да говоря на мъжа ми с дни  diablo , даже едната вечер излязох сама в местния ресторант да вечерям  laugh  .  И така ставам аз на другата сутрин и се сещам , че ми закъснява с един ден. Освен това , от експеримента за същия ден имах час за кръвен тест за бременост . Та станах аз  и открих един тест за бременост, мисля ,че беше Престо , който бях купила от България преди няколко месеца, защото тук са много скъпи.  Напривих си и двата  и след по-малко от 3 мин се появиха  PREGQ
Аз станах превъзбудена и не вярвах на очите си. Съпругът ми вече беше станал и си правеше кафе , когато аз излетях от стаята и му викам:"ами май съм бременна, нали е положителен резултата? нали виждаш две черти?" А той гледа и ме пита "така ли трябва да изглежда теста?" а аз " ами ако виждаш две черти да". той: "аз така и предполагах, защото от една седмица си доста злобничка". Прегърнахме се и се сдобрихме.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 08, 2010, 10:59:36 »

Повръщах много и Иво ме накара да си купя тест. Аз някак не вярвах, че може да е станало като се има предвид, че цикълът ми беше само леко зацапване. През деня пътувахме и вечерта като се прибрахме си купих тест, като го направих и видях  PREGQ неможах да повярвам и извиках Ивчо да го види да се убедя, че е правилно това, което виждам. Та така, не ми се отдаде възможност да го изненадам. Ама никога няма да забравя изражението му като видя тест.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 08, 2010, 11:06:26 »

яяя дошло и мойто време да кажа... blush

Ами то при нас беше мн емоционално...
Освен че предварително бях изпосъбрала всички ароматизатори в кофата, бях и изключила автоматичния ароматизатор, който вече неописуемо ме дразнеше. Нещо отвътре ми подсказваше нещо...
Имах един тест от тия с лентите, направих го един ден и показа отрицателен.  huhhuh.gif Усъмних се жестоко, но си казах, че е възможно.
Една вечер се прибирахме с мъжото от моите родители и ми стана супер мъчно че си нямаме бебе още. Той спря на аптеката купихме тест за следващия ден. На сутринта със ставането и предварително наливане с вода от вечерта, станах и си направих теста.Треперейки и тръпнейки в очакване видях двете мечтани чертички  PREGQ... Видях ги... господи колко бях щастлива... излязох от банята отидох при таткото и му казах: "Ставай тате, да прегърнеш мама"  cray разплаках се от щастие...  Прегърнахме се а сърцата ни сякаш щяха да излязат навън да си поемат въздух...  girl_in_love girl_in_love
Мъжото взе теста и непрекъснато го гледаше, неможехме да повярвамеее  yahoo
След няколко дена повторихме теста при доки и след прегледа се обадихме на родителите ми, а там бяха и сестра ми и приятеля и и помолихме сестра ми да включи телефона на високоговорител и им съобщихме хубавата новина. После и на неговите родители... Всички зададоха 23456235463546 въпроса за секунди. После им показахме снимката и така.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #163 -: юли 08, 2010, 11:34:54 »

Тьй като всичките ми "сьвременнички" разказаха, ми дойде амбицията и аз да разкажа  smile

Ние решихме, че започваме с правенето, но никога не сьм вярвала, че ще стане от пьрвия пьт  nea Бях се приготвила за чакане, но бях и оборудвана с един план от "Зачатие" - "Как да срещнем яйцеклетката и сперматозоида" сакьн да не изпуснем така лелеяната овулация, без която не може  sarcastic

Закьсня ми с 2 дни, но понеже след спирането на противозачатьчните, имах такива малки отклонения +/-2 дни, та се чудех дали да си купя тест, а ми беше любопитно какво сме направили, без да вярвам, че се е получило. Тук тестовете са много скьпи 10е и хич не ми се даваха толкова пари, но всички тук познават това глождене отвьтре и като трьгнах на работа минах през аптеката. Аптекарката ми обясни, че имало маркови тестове и "ей тук, има един най-евтиния вьзможен, ма и той показва като другите". Взех за 3е най-евтиния вьзможен, без марка, без нищо, минах през едно кафе, поисках една пластмасова чашка и след като отворих магазина, отидох да направя теста  Eeager

PREGQ
Двойната черта излезе веднага и то супер ярка - колкото контролната. Викам Боже, бременна сьм  pqz И не можех да повярвам. За голямо мое разочарование вьобще не се развьлнувах. Нито се разплаках, нито станах щастлива, нищо  ohah Сигурно се бях шокирала, не знам crazy

Изпратих вднага смс-и на най-близките ми приятелки. За да мога да издьржа да не кажа на Фабио. Вечерта изчетох темата "Как казахте на любимия", за да се вдьхновя. И на другия ден за щастие бях почивка. Та купих една кутия, украсих я с декупаж, направих й лицето с една картичка с бебче, вьтре сложих една книжка "Щастието да станеш татко", теста за бременност и едни бебешки буйки (с буйките е цяла друга история). В една картичка останала от сватбата с нашия печат, написах едно стихче на френски, вдьхновено от на Ина-Лемон стихчето, нещо от рода на:

"Аз сьм още малко
по-малко от дланта ти
но вече много искам
да те наричам тати"

Като се прибрах приготвих вечеря, сложих хубава маса, кутията така, че да не се вижда веднага какво е и вьрху нея картичката.

Той се прибра. Вика "Ауу какво е това ?", викам "Ами изненада". Взима картичката, чете и вика "Верно ли?", викам "Еми да". После му казах да си отвори кутията. И така  yahoo yahoo yahoo И аз бях изненадана, че много се зарадва и вьобще не изпадна в паника, а мисьлта за деца до скоро го ужасяваше  olele

След това се обади на майка му да й каже и тя умря от щастие жената. А пьк аз на майка казах две семдици по-кьсно, защото и за нея писах стихотворение и докато го сьчиня се опотих пет пьти. Но стана сполучливо, а тя се беше побьркала. Ето го:

В дьлбините на моето тяло
чудна звездичка расте.
То сега е по-малко от точица
нашето малко дете.

Но когато след време пристигне
в нашето семейно гнездо,
ще расте и когато порасне
"Бабо" ще ти казва то.

Това е от мен. Сьжалявам за безкрайния роман, който ви написах. Да му се не види, не можах да го сьбера по-накратко  badgirl badgirl  badgirl

http://inaxastra.multiply.com/photos/album/34/34#photo=1
« Последна редакция: юли 08, 2010, 13:22:01 от inaxastra » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #164 -: юли 08, 2010, 12:14:24 »

Еха... Ина, много идейно и готино се е получило при вас. Като те чета и ми се връща едно такова усещане, че човек като иска, може да направи всеки комент значим и красив.

heart

Лека бременност на всички момичета!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: