Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 10:46:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206297 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 06, 2009, 15:59:37 »

Много често точно така се случва, симптомите на ранната бременност са като на ПМС......
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 07, 2009, 08:26:50 »

Въпрос към вече бремеменните  smile - Момичета, имахте ли болки, точно каквито са предменструалните, точно във времето, когато е трябвало да ви дойде цикълът? т.е. всички признаци на ПМС, но всъщност не ви е дошло.

Аз имах. До третия месец си ги имах тези болки и заради тях ме тъпчеха с Но Шпа на килограм.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 07, 2009, 12:38:40 »

Аз също имах симптоми на ПМС.За това и реших,че бебе няма.Боляха ме гърдите,яйчници,кръст,всичко.И накрая се оказа,че има.Но разбира се,не говоря тези неща за да те навивам,в никакъв случай.Само теста ще ти дде отговор *THUMBS*Успех и дано чертичките са две
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юли 08, 2009, 09:04:30 »

Нашата история също е забавна или интересна. Бяхме решили, че след сватбата ще има бебе, но не се пазахме може би два три месеца преди това. Въпреки, че аз все мрънках ама ако ми е лошо на сватбата  blush. Е май бебето е станало точно в деня на сватбата - т.нар. първа брачна нощ smile или три четири дена преди това. Усещането е като точно ПМС, но нямам никакъв апетит. Чертичките са твърдо 2  pleasantry, а в петък сме на лекар да ни кажат всичко  yahoo
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 08, 2009, 13:50:16 »

Аз нямах симптоми като при ПМС, даже при М умирам за един шоколад, аз сега като видя шоколад и  bad При ПМС умирам от болка ниско доло, сега въобще не ме е болял корем, може би единственото общо е че рева и на рекламите даже и в двата случая  funnytooth
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юли 14, 2009, 08:17:47 »

Рзбрах, че съм бременна на първи ден закъснение на МЦ. Следях си температурата и горещо се молех да не падне към края на цикъла и така стана! На датата на която трябваше да ми дойде си направих теста и видях двете чертички. Няма такова щастие!
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #126 -: юли 18, 2009, 22:50:30 »

Ами ние с таткото го направихме заедно теста - да ви кажа разочарована съм малко - той май излезе по-спокоен от мен  pardon Аз като видях двете чертички се чудех да плача или да се смея  tease Но умирам от щастие - много исках това бебче... След неуспеха преди... Но моля ви помогнете ми - това повръщане ще ме съсипе - не спира да ми се гади  cray
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 20, 2009, 08:36:17 »

Мила, нормално е да ти се гади. Моя лекар каза, че това е предизвикано от това, че матката се намества и се създава дискомфорт в коремчето. Обикновенно след 15-16 седмица намалява или спира напълно. Много добро средство са фрешчетата и лимончетата, както и повечко водичка поне аз така знам Wink. Леко бременеене. good
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юли 20, 2009, 08:37:44 »

Момичета излизате от темата.Тази е КАК КОГА РАЗБРАХ, ЧЕ СЪ БРЕМЕННА, а не отчетна за бремеността.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 20, 2009, 08:51:56 »

И аз да разкажа кога и как разбрах,че съм бременна.Моята история не е никак романтична-напротив.
След една години неуспешни опити,лекари,лоши прогнози и диагнози,май месец правихме първа стимулация с клостилбегид.Трябваше да ми дойде на 1-ви юни.Аз обаче след всичко през което бях минала,не очаквах да имаме успех от първия път.И така седмица преди датата на която трябваше да ми дойде,моята дъщеря се разболя от скарлатина.Нейната лична ми каза,че няма опасност да се разболея защото големите не се разболяват-което не е вярно.Точно на 1-ви юни се тръшнах болна,чувствах се ужасно и си помислих,че сигурно е скарлатина.Напраних си тест за да знам какво да пия и за моя изненада той беше много положителен.Аз обаче вместо да се зарадвам,се уплаших и се разплаках.Обадих се ревейки на гитеколожката,която първо каза,че най-вероятно ще стане кухо яйце и няма да оцелее и сигурно ще се наложи да ме кюртира.Представяте си колко расотно приех тази новина.Но все пак каза,че ще изчакаме да видиме как ще се развият нещата.Отидох на лекар,казах каква е ситуацията и започнах антибиотици.Вечерта се прибра мъжа ми и въпреки,че толкова време си представях как като забременя ще му спретна нещо романтично,в случая без капка романтика ,обляна в сълзи му показах теста.Той обаче страшно се зарадва и каза,че всичко ще е наред.За щастие така и стана.Но минаха много дълги дни в незнание дали ще има бременност или не,дали ще има бебе или не.
За щастие към днешна дата бебето се развива според седмиците си и за сега всичко е наредДано така и да продължи.Докторката каза,че ще ме наблюдават по-внимателноза да изключим увреждания,но аз вече съм по-оптимистично тастроена и се надявам всичко да е наре.
Ето товае моята не романтична история.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 20, 2009, 09:00:44 »

Може да не толкова романтична, но крайния резултат е прекрасен  girl_wink
Активен
nikol_80
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #131 -: юли 22, 2009, 16:47:40 »

И аз да разкажа кога и как разбрах,че съм бременна.Моята история не е никак романтична-напротив.
След една години неуспешни опити,лекари,лоши прогнози и диагнози,май месец правихме първа стимулация с клостилбегид.Трябваше да ми дойде на 1-ви юни.Аз обаче след всичко през което бях минала,не очаквах да имаме успех от първия път.И така седмица преди датата на която трябваше да ми дойде,моята дъщеря се разболя от скарлатина.Нейната лична ми каза,че няма опасност да се разболея защото големите не се разболяват-което не е вярно.Точно на 1-ви юни се тръшнах болна,чувствах се ужасно и си помислих,че сигурно е скарлатина.Напраних си тест за да знам какво да пия и за моя изненада той беше много положителен.Аз обаче вместо да се зарадвам,се уплаших и се разплаках.Обадих се ревейки на гитеколожката,която първо каза,че най-вероятно ще стане кухо яйце и няма да оцелее и сигурно ще се наложи да ме кюртира.Представяте си колко расотно приех тази новина.Но все пак каза,че ще изчакаме да видиме как ще се развият нещата.Отидох на лекар,казах каква е ситуацията и започнах антибиотици.Вечерта се прибра мъжа ми и въпреки,че толкова време си представях как като забременя ще му спретна нещо романтично,в случая без капка романтика ,обляна в сълзи му показах теста.Той обаче страшно се зарадва и каза,че всичко ще е наред.За щастие така и стана.Но минаха много дълги дни в незнание дали ще има бременност или не,дали ще има бебе или не.
За щастие към днешна дата бебето се развива според седмиците си и за сега всичко е наредДано така и да продължи.Докторката каза,че ще ме наблюдават по-внимателноза да изключим увреждания,но аз вече съм по-оптимистично тастроена и се надявам всичко да е наре.
Ето товае моята не романтична история.

твоята история ме просълзи, аз ходих в една частна клиника и си направих фетална морфология, там се вижда всичко с бебето, за твое спокойствие можеш да го направиш
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 22, 2009, 21:10:17 »

Благодаря за съпричасността.Да,тя самата ми гинеколожка каза,че ще ме наблюдават по-внимателно и по-щателно.
Активен
tedi_medi
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #133 -: юли 28, 2009, 09:09:58 »

Милото ми предложи и само няколко дена по-късно ми закъсня направихме теста заедно и хоп - две черти  yahoo
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #134 -: юли 28, 2009, 10:45:50 »

Милото ми предложи и само няколко дена по-късно ми закъсня направихме теста заедно и хоп - две черти  yahoo
ЕЕ трябваше да не избързва - яко щеше да е ако ти си направиш теста и му предложиш  laugh
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: